bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,037.16 0.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.38 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 588.16 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 152.21 4.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534048 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463274 1.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161049 0.38%

‘PayPal’ın Sektöre İnovasyon Getireceğine Kuşkuluyum’

TKTKTKTKTKTK

Kripto para sektöründe birçok isim yaptıkları açıklamalar ve değerlendirmeler ile gündeme geliyor. Bu kez bunlardan biri Tether kurucu ortağı Quigley. Quigley, PYUSD’yi çıkaran PayPal‘ın sektöre bu yolla inovasyon getirmeyeceğini söylerken, ödeme devinin buradaki önceliğinin maliyetten tasarruf yapmak olduğunu belirtti.

Tether kurucu ortağı Quigley’den değerlendirme

Tether kurucu ortağı Quigley, PayPal’ın banka mevduatları tarafından desteklenen para birimini tokenize etmesiyle, küresel bankacılık sisteminin dışında var olan ve herhangi bir üçüncü taraf gişe tahsildarından arınmış, özel bir para kaynağına sahip olacağını açıkladı. Quigley; PayPal’ın stablecoin hedeflerini değerlendirdi. Tether kurucu ortağı şirketin en büyük hedeflerinden birinin trilyonlarca dolar değerindeki çoklu para birimi işlemlerindeki potansiyel tasarruflar olduğunu söyledi.

TKTKTKTKTKTK
Tether’in kurucu ortaklarından William Quigley

Ayrıca PayPal‘a da yatırım yapan Quigley, Tether‘in kurulmasına yardım ettiğinde bunu açık kaynak blockchain topluluğuna bir katkı olarak gördüğünü de dile getirdi.

Quigley, CoinDesk ile yaptığı röportajda konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı: “PayPal’den çok fazla yenilik geleceğini düşünmüyorum. PayPal’ın bunu temelde maliyet tasarrufu olarak göreceğini düşünüyorum. Bunun bir kısmını son kullanıcılarına aktarabilirler ya da aktarmayabilirler.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala