bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,866.84 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,946.80 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 594.04 0.43%
solana
Solana (SOL) $ 147.90 2.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506574 1.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440961 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149502 6.10%

OpenSea Listelerini Başarıyla Yeni Akıllı Sözleşmeye Taşıdı

OpenSea Listelerini Başariyla Yeni Akilli Sözleşmeye Taşidi

NFT sektörü tüm hızıyla gelişmeye devam ederken önemli bir gelişme daha yaşandı. En popüler NFT platformları arasında üst sıralarda yer alan OpenSea, müşterilerinin içeriğini yükseltilmiş akıllı sözleşme mimarisine taşıdı.

OpenSea Tüm Aktif Listelerini Yeni Akıllı Sözleşmeye Taşıdı

Twitter üzerinden tüm aktif NFT listelerini yeni akıllı sözleşmeye taşıdıklarını duyuran NFT platformu OpenSea, bir dizi açıklamada bulundu.

Resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalarda şu noktalara değinildi:

“Sözleşme yükseltmemiz tamamlandı ve site artık tamamen işlevsel. Eski sözleşmedeki tüm taşınmamış listelerin süresi doldu.”

OpenSea güncellenmiş Wyvern akıllı sözleşmesine geçtiğinden ve etkin olmayan listelerinden kurtulduğundan, platform artık daha açıklayıcı imzalar ve toplu iptal dahil olmak üzere yeni özellikler sunabilecek. Öyle ki bu yeni Wyvern 2.3 akıllı sözleşmesi, EIP-712 standardını kullanıyor ve kimlik avı dolandırıcılığı fırsatlarını önemli ölçüde azaltıyor.

Hatırlarsanız kısa bir süre önce 17 üst düzey NFT koleksiyoneri, kötü niyetli akıllı sözleşmeler yoluyla varlıklarını dolandırıcılara istemeyerek devretmişti. Dolandırıcıların BAYC ve Azuki koleksiyonlarından bir dizi pahalı NFT çalması nedeniyle net kayıplar 1.7 milyar doları aşmıştı. Son olarak bu güncelleme ile birlikte bu tarz sorunların önüne geçilinmesi hedefleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala