bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,186.47 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.68 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 569.41 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 160.65 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514412 0.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457946 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149883 3.33%

Nubank Kendi Kripto Parasını Çıkarmayı Planlıyor

Nubank Kendi Kripto Parasini Cikarmayi Planliyor

Kripto para sektörü günden güne gelişmeye devam ederken, her gün yeni bir şirket daha sektörü giriş yapıyor. Bu adımların büyük bir kısmı finans ve bankacılık temelli şirketlerden geliyor. Bu şirketlerin ortak paydasında yer alan Nubank ise oldukça önemli bir adımı duyurdu. Şirket kendi kripto parasını piyasaya sürmek için çalışmalar yürüttüğünü açıkladı.

Nubank Kendi Kripto Parasini Cikarmayi Planliyor 21

Brezilyalı Nubank Kendi Kripto Parasını Çıkarmaya Hazırlanıyor

Kripto ve Blockchain sektörü ile yakın ilişkileri bulunan Nubank yeni bir haberle daha gündeme geldi. Şirketin en büyük yatırımcılarından Warren Buffett, yaptığı bir açıklamada, Nucoin dijital para biriminin 2023’ün ilk yarısında piyasaya sürülmesinin beklendiğini söyledi.

Fintech şirketi yeni sadakat projesinin bir parçası olarak kripto para ve tokenizasyon teknolojisinden yararlanacak. Konu hakkında konuşan Nucoin’in genel müdürü Fernando Czapski ise proje hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Bu proje, Blockchain teknolojisinin dönüştürücü potansiyeline ve onu daha da demokratikleştirmeye olan inancımızda bir başka adımdır”

Son olarak Nubank’ın Brezilya’da 1.8 milyondan fazla kripto kullanıcısı olduğunu da hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala