bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,324.89 2.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.72 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 138.96 4.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519396 0.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459485 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1331 3.13%

NFT projesi y00ts, Ethereum için Polygon’u bıraktı

y00ts NFT

Solana’daki popüler projeler arasında yer alan NFT koleksiyonu olan Y00ts, Polygon’dan ayrılacağını açıkladı. Popüler proje aldığı hibe parasının yüzde 100’ünü iade edeceğini söyledi. Y00ts, Ethereum ağına geçiş yapacak.

3 Milyon dolarlık hibeyi iade edecek

Popüler NFT projesi y00ts, kısa süre içerisinde Polygon’dan Ethereum’a taşınacağını duyurdu. Solana’daki en popüler NFT projeleri arasında yer alan y00ts, Ethereum’a geçerek topluluğunu DeGods NFT koleksiyonu ile yeniden birleştiriyor. Ayrıca proje, daha önce aldığı 3 miyon dolarlık hibe parasını da iade edecek.

y00ts

Los Angeles merkezli startup DeLabs tarafından yaratılan bir başka proje olan DeGods da Nisan ayında Ethereum’a geçiş yapmıştı. DeGods ayrıca geçiş haberiyle birlikte Sezon III koleksiyonunun da yayınlanacağını duyurdu.

İki proje ilk olarak Aralık ayında Solana’dan ayrıldıklarını duyurmuştu. DeGods proje lideri Frank olarak bilinen Rohun Vora, bir Twitter Spaces’te koleksiyonun Solana’da sınırlı hareket alanına sahip olduğunu aktardı.

Vora attığı bir tweet’te, “İşe yaraması için elimizden geleni yaptık ama sadece 2 topluluğumuzu bir araya getirmemiz gerekiyor” ifadelerinde bulundu. Vora , Polygon Labs‘in y00ts için inanılmaz bir ortak olduğunu söyledi. Aynı zamanda konuya ilişkin, “Ancak nihayetinde, y00ts’in DeGods ile aynı zincirde yer almasının en mantıklısı olduğuna inanıyoruz. Polygon Labs’de bu kadar çok harika ve çalışkan insanla işbirliği yaptığımız için kendimizi gerçekten şanslı hissediyoruz ve onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu hepimiz için heyecan verici bir dönem ve geleceğin neler getireceğini merakla bekliyorum.” dedi. 

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Vora ve ekibinin Polygon‘un büyüyen NFT ekosistemini genişletmede yardımcı olduklarını söyleyerek kararı destekledi.

Nailwal, “Frank ve ekibi, Polygon’daki NFT [profil resmi] ekosistemini genişletmemize yardımcı olmada büyük rol oynadı. Bu yıl üç katına çıkan bu topluluğu, y00ts fonlarını ve daha fazlasını, hem bir sanat formu hem de sınırsız kullanım için bir anahtar olarak NFT’lerin gelişmesine yardımcı olacak vizyon ve inanca sahip olduğuna inandığımız yerel içerik oluşturucularımızı ve projelerimizi desteklemek için yeniden dağıtarak beslemeye devam edeceğiz.” dedi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala