bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,272.02 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.12 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 580.33 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 173.43 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521081 0.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479955 0.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154016 0.95%

NFT Platformu Sudoswap, Airdrop Dağıtacağını Duyurdu

nft platformu sudoswap airdrop dagitacagini duyurdu

Yeni bir sektör haline gelen NFT‘ler, her geçen gün daha çok kişinin bu alana yoğunlaşmasıyla birlikte büyüyor, gelişiyor. Bu gelişimde büyük bir payı olan NFT platformları çalışmalarını sürdüyor. NFT platformu Sudoswap, Ethereum tokeni airdrop’unun müjdesini verdi.

Sudoswap’tan Airdrop Müjdesi

Merkeziyetsiz NFT platformu Sudoswap, çeşitli üyelerine Etherum tabanlı 60 milyon değerinde yerel tokeni SUDO’nun ilk arzının dağıtılacağını açıkladı.

Sudoswap resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oxmons NFT koleksiyonunu destekleyen XMON’a sahip kullanıcıların bir lockdrop ile SUDO tokeninin ilk arzının yüzde 41,9’unu alabileceğini belirtti.

XMON token sahipleri, fonlarını üç ay boyunca kilitlemek zorunda kalacak, ardından geri çekilebilecekler.

Sudoswap ekibi ayrıca, havuzlarına NFT ve Ethereum yatıran kullanıcıların likidite sağlayıcıları (LP’ler) için geriye dönük bir airdrop başlatacağını da duyurdu. Bu LP’ler, aralarında eşit olarak bölünen yüzde 1.5’lik bir SUDO kaynağı alacak.

SUDO arzının yüzde 15’i (9 milyon) ilk ekip üyelerine ayrılıyor. Projede çalışan ana geliştirme şirketi SudoRandom Labs’a yüzde 15 ödül daha verilecek. Ekip üyelerine ve SudoRandom Labs’a tahsis edilen bu tokenler, üç yıllık bir hak kazanma süresine tabi olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala