bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,041.96 1.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.87 2.33%
bnb
BNB (BNB) $ 580.46 0.28%
solana
Solana (SOL) $ 172.89 2.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52391 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48202 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155309 0.89%

Mundocrypto, Futbol Takımları İçin Girişimlerde Bulunacak

mundocrypto futbol takimlari icin girisimlerde bulunacak 1

Kripto para piyasası, dünya çapında genişlemeye ve çeşitli sektörlerin ilgi alanına girmeye devam ediyor. Kripto para şirketleri, yaptıkları çalışmalar ve iş birlikleriyle bu alanın yayılmasında önemli bir rol oynuyor. Bu kez İspanya merkezli kripto para şirketi Mundocrypto, futbol dünyasında kripto paraların benimsenmesi için çalışmalar yapıyor.

Mundocrypto, Futbolda Kripto Paraların Benimsenmesi İçin Çalışıyor

İspanya merkezli kripto para şirketi Mundocrypto, futbol topluluğunun kripto paraları benimsemesi için çalışmalarını hızlandırdı. Mundocrypto ekibine göre şirket, futbol camiasında kripto para piyasasıyla ilgili girişimleri destekleyecek adımlar atmaya başladı.

mundocrypto futbol takimlari icin girisimlerde bulunacak

Mundocrypto ekibi, futbol kulüplerini, platformlarını ve taraftarlarını desteklemek için çeşitli programlar başlatmayı planlıyor. Ayrıca Mundocrypto, futbolcuları, taraftarları ve antrenörleri kripto para birimleri hakkında eğitmeyi planlıyor.

Bunun yanı sıra Mundocrypto, dünya çapındaki çeşitli futbol kulüpleriyle sponsorluk ve iş birliği yapma konusunda öncülük etmeye hazır olduğunu belirtiyor.

Futbol dünyası, Kripto para piyasasıyla yakından ilgilenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin Belçikalı futbolcusu Kevin De Bruyne, Singapur merkezli kripto para borsası Crypto Exchange Phemex ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala