bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Ünlü Futbolcu Kevin De Bruyne, Phemex Ortaklığını Duyurdu

unlu futbolcu kevin de bruyne phemex ortakligini duyurdu

Futbol dünyasında yeni kripto para ortaklıkları kurulmaya devam ediliyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin Belçikalı futbolcusu Kevin De Bruyne, Singapur merkezli kripto para borsası Crypto Exchange Phemex ile ortaklık kurdu.

Kevin De Bruyne Kripto Endüstrisine Adım Attı

Son zamanların en başarılı futbolcuları arasında gösterilen ve Manchester City’de forma giyen Kevin De Bruyne, dijital varlık sektörüne olan ilgisinin son dönemde arttığını dile getirmişti. Manchester City’nin yıldız futbolcusu Bruyne, Singapur merkezli kripto para borsası Crypto Exchange Phemex’in marka elçisi oldu.

unlu futbolcu kevin de bruyne phemex ortakligini duyurdu 2

Kurulan bu ortaklıkla birlikte başarılı futbolcu, kripto para ticaretinde küresel bir elçi rolünün yanında, futbol taraftarlarına kriptonun faydalarını özetleyecek eğitim projelerinde de yer alacak. Konu hakkında açıklama yapan Crypto Exchange Phemex CEO’su Jack Tao, Kevin De Bruyne’yi, sürekli olarak oyun durumuna uyum sağlayan ve doğru oyunu eksiksiz bir şekilde oynayan futbolcu olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

Crypto Exchange Phemex, kapsamlı ve kullanımı kolay bir platform olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcıları finansal yolculuklarında başarılı olma ve özgürleşme konusunda nasıl güçlendirdiğini göstermek için Kevin De Bruyne ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala