bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,410.53 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.15 2.13%
bnb
BNB (BNB) $ 570.89 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 161.87 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515596 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458216 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150576 2.33%

Morgan Stanley, İş İlanlarında Kriptoya Odaklanıyor

morgan stanley is ilanlarinda kriptoya odaklaniyoras.jpg

Son dönemde birçok şirket kripto para odaklı iş ilanları yayımlamaya başladı. Bu kez bunlardan biri de Finans devi Morgan Stanley oldu. Morgan Stanley tarafından LinkedIn üzerinden açılan iş ilanında yeni kripto ürünleri oluşturmaya odaklanan bir ürün geliştirme müdürü aranıyor. 

Morgan Stanley’den Kripto Odaklı İş İlanı

Finans devi Morgan Stanley, Yatırım Çözümleri Ürün Geliştirme ekibi için bir ürün geliştirme müdürü arıyor. Morgan Stanley, şirketin yönetim altındaki 900 milyar dolardan fazla varlığı destekleyecek bir ürün geliştirme müdürü için ilan açtı.

morgan stanley is ilanlarinda kriptoya odaklaniyoras

Açıklanan pozisyona alınacak kişi, Yatırım Çözümleri Ürün Geliştirme ekibine katılacak. Bu ekip, yatırım ve para piyasası fonları ile yönetim altındaki 900 milyar dolardan fazla varlığı destekleyen geniş bir hizmet yelpazesi için çalışıyor.

Varlık yönetimi firması Bitwise’ın bir yöneticisine göre, ürün müdürü pozisyonu, Morgan Stanley‘nin bu FA’lara seçebilecekleri daha fazla ürün vermeye istekli olduğunu gösteriyor. Endeks tabanlı yeni bir yatırım ürününün veya borsada işlem gören ürünün piyasaya sürülmesi, Invesco-Galaxy, Fidelity, Grayscale ve diğerleri gibi firmaları kapsayan büyük bir rekabet alanına giriş demek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala