bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,852.11 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,091.41 1.85%
bnb
BNB (BNB) $ 592.51 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 157.64 7.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.542003 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455286 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157887 4.45%

MicroStrategy Cephesinden Silvergate Açıklaması

microstrategy cephesinden silvergate aciklamasi 2

Kripto dostu banka olan Silvergate cephesinde yaşanan son olayların ardından, Coinbase, Galaxy Digital ve Crypto.com artık banka ile birlikte çalışmayacaklarını açıklamıştı. Lider kripto para birimi Bitcoin’e olan desteğiyle tanınan MicroStrategy tarafından Silvergate açıklaması geldi.

MicroStrategy’nin Silvergate Üzerinde Varlığı Bulunmuyor

Michael Saylor’ın kurucusu olduğu iş yazılımı şirketi olan MicroStrategy, kısa bir süre önce Silvergate ile ilgili bir açıklamada bulundu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, MicroStrategy’nin, Silvergate üzerinde bir varlığının olmadığı belirtildi. MicroStrategy açıklamasında ayrıca 2025’te bir krediyi geri ödeme taahhüdü dışında Silvergate Bank ile hiçbir şekilde finansal olarak bağlantısının bulunmadığını ifade etti.

microstrategy cephesinden silvergate aciklamasi

Konu hakkında Twitter üzerinden bir paylaşım yapan MicroStrategy, “Silvergate’in mali durumuyla ilgili piyasa endişelerimiz bulunuyor.” ifadesini kullandı. Şirket açıklamasında “MicroStrategy ile Silvergate Capital’in bir yan şirketi olan Silvergate Bank arasındaki 205 milyon dolarlık kredinin şartları da bankanın daha fazla zarar bildireceği yıllık raporunu yayımlayamaması durumunda da değişmeyecek.” ifadesini kullandı.

Son olarak MicroStrategy’nin Bitcoin alımlarını ve varlıklarını yöneten yan şirketi MacroStrategy, 2022 yılının Mart ayında Silvergate Bank’tan 205 milyon dolarlık bir kredi almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala