bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,906.25 5.69%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,879.98 3.72%
bnb
BNB (BNB) $ 544.99 4.27%
solana
Solana (SOL) $ 124.46 0.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501997 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430598 1.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.122997 8.09%

MicroStrategy, Bitcoin Planlarını Değiştirmeyecek

microstrategy bitcoin planlarini degistirmeyecegini acikladi

Bitcoin satın alımlarıyla gündeme gelen MicroStrategy’nin yeni baş finans görevlisi şirketin Bitcoin planları hakkında açıklamalarda bulundu. Yetkili açıklamasında şirketin Bitcoin planlarının değişmediğini söyledi.

MicroStrategy, Bitcoin Satın Alma Ve HODL İşlemlerine Devam Edecek

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer pek çok kripto para birimi bu ay içerisinde Terra’nın stablecoin’i olan Terra USD’nin (UST) düşmesi ve yatırımcıların kalıcı enflasyon konusunda endişeleri nedeniyle düşmüştü. Bitcoin’in fiyatı, Fed başkanı Powell’ın açıklamaları sonrasında 29.128 dolara kadar gerilemiş ve aynı dönemde MicroStrategy’nin hisseleri de yüzde 56.6 oranında düşerek 197.44 dolara gerilemişti. Yatırımcıların artan faiz oranlarına olan adaptasyonu arttıkça, teknoloji hisseleri de son haftada büyük kayıplar yaşamıştı.

microstrategy bitcoin planlarini degistirmeyecegini acikladi 2

MicroStrategy, ödeme firması Block Inc ve Elon Musk’ın sahibi olduğu otomobil şirketi Tesla ile birlikte en fazla Bitcoin’e (BTC) sahip şirketler arasında yer alıyor. MicroStrategy’nin 9 Mayıs tarihinde işe başlayan yeni baş finans görevlisi Andrew Kang şu ifadeleri kullandı.

MicroStrategy olarak elimizdeki Bitcoin’leri satma niyetimiz bulunmuyor. Elimizdeki Bitcoin’leri satmak için bildiğim herhangi bir senaryo bulunmuyor. Yatırımcılarımız da sahip olduğumuz bu stratejimizle çok uyumlu. Bu nedenle yeni Bitcoin satın alımlarına ve HODL işlemlerine devam edeceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala