bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,141.19 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.59 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 588.52 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 146.86 0.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528783 1.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45833 2.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161285 1.90%

McLaren, NFT Koleksiyonu için InfinityWorld ile Ortak Oldu

McLaren NFT Koleksiyonu için InfinityWorld ile Ortak Oldu

NFT sektörüne katılan şirketlerin listesini önü kesilemez bir şekilde büyümeye devam ediyor. Birçok giyim ve finans şirketinin yanı sıra son olarak otomobil şirketleri de bu alanda giriş yapmış durumda. Mercedes ve Ferrari’den sonrası son olarak McLaren de NFT dünyasına giriş yaptı.

nft

McLaren, NFT Dünyasına Giriş Yapıyor

İngiltere merkezli spor otomobil üreticisi McLaren, Salı günü yaptığı açıklamada, NFT’lerin satışı için bir pazar yeri kurmayı planladığını ve bu projenin sahipler için özel deneyimlere erişim sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Markaların dijital varlıklar oluşturmasına ve bunlardan para kazanmasına ve kullanıcılar ve hayranlarla etkileşimi geliştirmesine yardımcı olan bir Metaverse altyapısı sağlayıcısı olan InfiniteWorld ile birlikte çalışıyor.

Öyle ki bu ortaklık oldukça önemli, öyle ki InfiniteWorld, Aralık ayında özel amaçlı satın alım şirketi (SPAC) Aries I Acquisition Corp ile 700 milyon dolarlık bir birleşme yoluyla halka açılma planlarını duyurdu. Yeni kurulan şirket, “JPG” kodu altında Nasdaq’ta işlem görecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala