bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,672.60 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,954.66 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 571.40 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 162.09 0.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517379 0.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460158 0.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150871 4.92%

Mango Markets Çalınan Varlıkları Geri İade Edecek

Mango Markets Calinan Varliklari Geri Iade Edecek

Kısa bir süre önce Mango Markets, kritik bir açığın maduru olmuş ve yaklaşık olarak 100 milyon doların üzerinde varlık kaybetmişti. Bunun üzerine saldırgan ile iletişime geçen geliştiriciler, 47 milyon doların geri ödenmesi konusunda anlaşmaya varmış, devamında ise saldırgan bunun sadece kârlı bir işlem olduğunu iddia etmişti. Son olarak da Mango Labs kurucu ortağı Daffy Duriraj Mango, kullanıcılarına fonların geri ödeneceği müjdesini verdi.

Mango Markets Anlaşma Sonrası Çalınan Varlıkları Geri İade Edecek

Bir grup istismarcı, MNGO token fiyatını manipüle ederek varlıkları kendi hesabına çekmeyi başarmış ve piyasayı 114 milyon dolar değerinde zarara sokmuştu. Bunun üzerine kimliğini açığa çıkaran saldırgan, proje ile iletişimde olduklarını ve varlıkların bir kısmını geri vereceklerini açıkladı. Bu açıklama üzerine Mango Labs yöneticisinden de beklenen duyuru geldi.

Kısa bir süre önce Twitter üzerinden açıklama yapan Mango Labs kurucu ortağı Daffy Duriraj, kullanıcıların içini serinleten önemli bir açıklamada bulundu. Duriraj, kullanıcıların fonları geri almak için hazır olması gerektiğini açıkladı:

“Mevdu sahiplerinin fonları geri alma programı şu anda test ediliyor ve yarın sabaha hazır kadar hazır olacak. Bunun gerçekleşmesi için yorulmadan çalışan tüm Mango katılımcılarına çok teşekkürler”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala