bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,686.46 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.38 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 549.56 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 131.73 9.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513079 4.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444514 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12722 1.39%

Louis Vuitton, Web3’ü Benimsiyor

Web3 for blog post

Kripto para sektörü hızlı bir şekilde gelişme kaydederken, Web3, metaverse ve NFT alanları da peşi sıra benimsenmeye devam ediyor. Fransız lüks evi Louis Vuitton da bu alan ile ilgilenmeye başladı. Louis Vuitton, ikonik seyahat bagajının sanal temsili olan VIA Treasure Trunk’un piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Louis Vuitton’den Web3 Hamlesi

Blockchain dostu Fransız lüks evi Louis Vuitton, ikonik kasasını dijital bir koleksiyon parçası olarak tanıtarak Web3 çabalarını artırıyor. Dijital sahipliğin doğası göz önüne alındığında, metaverse‘deki tasarım mağazalarından dijital sanat koleksiyonlarına kadar, estetik değeri faydanın önüne koyan nesneler bu trende öncülük ediyor.

louis vuitton web3u benimsiyorerf

Fransız lüks evi, teknoloji ve yeniliği benimsemesiyle tanınıyor. Louis Vuitton, tüm lüks endüstrisi için daha iyi şeffaflık ve izlenebilirlik sağlamak amacıyla daha önce LV Diamonds koleksiyonu için teknolojiyi kullanarak Aura blockchain projesinde yer almıştı.

Louis Vuitton, Web3 alanına yolculuğunu hızlandırmak için şimdi en ikonik bagajı olan Louis Vuitton bagajını dijital bir koleksiyon parçası olarak yeniden tasarlıyor.

Louis Vuitton, Web3 alanına yaptığı yolculuğun bir parçası olarak, kripto para birimlerinin dijital koleksiyon öğeleri satın almak için bir ödeme yöntemi olarak kullanılabileceğini duyurdu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala