bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,947.60 1.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,003.56 0.26%
bnb
BNB (BNB) $ 592.83 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 146.79 0.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516167 2.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455952 1.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148742 0.10%

Leicester Tigers Fan Token (TIGERS) Nedir?

leichester tigers

Leicester Tigers Fan Token (TIGERS), İngiltere’nin Leicester kentinde bulunan profesyonel rugby birliği kulübünün resmi taraftar token’idir. Leicester Tigers, İngiltere’nin en üst düzey rugby ligi Premier Rugby’de oynamaktadır.

1880 yılında kurulan Leicester Tigers, 1892 yılından bu yana maçlarını Mattioli Woods Welford Road’da oynamaktadır.

Leicester 21 büyük şampiyonluk kazandı. Leicester, 2001 ve 2002’de arka arkaya olmak üzere iki kez Avrupa Şampiyonu oldu; 11 İngiltere Şampiyonluğu, beş RFU Knockout Kupası ve sonuncusu 2017’de olmak üzere üç Anglo-Welsh Kupası kazandı. Leicester en son 2022 sezonunda Premiership Rugby şampiyonluğunu kazandı ve 2005’ten 2013’e kadar üst üste dokuz Premiership finalinde yer aldı.

Leicester Tigers, Harlequins ve Saracens ile birlikte Socios ortaklığında Fan Token çıkartan ilk rugby kulüplerinden biri.

Leicester Tigers Fan Token (TIGERS) Nedir ve Ne İşe Yarar?

TIGERS token sahipleri, imzalı ve maç formaları kazanabilir, Leicester Tigers oyuncularıyla bir araya gelebilir ve Premiership Kupası ile bir gün geçirmeye kadar çok çeşitli deneyimlere erişebilecekler.

Leicester Tigers taraftarları, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. Leicester Tigers token’in avantajları arasında Rugby Premiership Kupası ile bir gün geçirebilmek de yer alıyor. TIGERS sahipleri oyuncularla buluşabilir, antrenman sahasında yer alabilir. Socios ve Leicester Tigers kulübünün gelecekte TIGERS token sahiplerine daha fazla avantaj sağlaması bekleniyor.

Leicester Tigers Fan Nereden Alınır?

TIGERS Token şu anda yalnızca ChilizX platformunda işlem görüyor. ChilizX platformunda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla TIGERS satın alabilirsiniz.

TIGERS Fan Token Ekim 2022 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

TIGERS Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Leicester Tigers Fan Token Fiyatı ve Grafiği

TIGERS Fan Token Token kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TIGERS Fan Token ‘den işlem görüyor. TIGERS token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. TIGERS token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

TIGERS Fan Token kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TIGERS token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle TIGERS token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,63 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TIGERS token yılın en düşük seviyesini ise 1.45 dolarla belirledi.

TIGERS Fan Token grafiği

Anlık olarak güncellenen TIGERS Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte TIGERS token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala