bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,070.63 4.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.60 2.63%
bnb
BNB (BNB) $ 581.53 3.35%
solana
Solana (SOL) $ 142.91 3.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530483 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466541 2.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14079 5.93%

Kurumsal kripto sektörü genişlemeye devam ediyor

kurumsal kripto sektoru genislemeye devam ediyor

Kripto para piyasasındaki dalgalanmalar devam ederken, mevcut duruma ilişkin araştırmalar yapılmaya devam ediyor. Anchorage Digital’ın kurucu ortağı ve başkanı Diogo Mónica, kurumsal katılımın devam ettiğini ve arttığını belirtiyor

Kripto Para Dünyasında Kurumsal Katılım Büyüyor

ABD’de federal olarak yetkilendirilmiş bir kripto para bankası olan Anchorage Digital’in kurucu ortağı ve başkanı Diogo Mónica, kripto sektörünün mevcut durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. The Block ile bir röportaj gerçekleştiren Diogo Mónica, kripto dünyasında yaşanan karmaşalarla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bence şu an için kurumsal katılımın en iyi ifadesi, kurumların sürekli olarak sektörde kalmaları ve ilgilerinin ve taleplerinin artmasıdır. İlginç olan, bunun dışarıdan görünmemesi. Biz Anchorage’da bu durumu içeriden görüyoruz. Bilindiği gibi, biz tamamen kurumsal odaklıyız.

Kripto sektöründeki kurumsal katılım hakkında da açıklamalarda buluna Diogo Mónica şu ifadelere yer verdi:

Şirketler son iki yılda aktif olarak ekosisteme dahil olmaya ve bu büyük kuruluşlar için 18 ila 24 ay süren projeleri başlatmaya başladılar, özellikle kripto para gibi detaylı bir düşünme sürecini gerektiren bir konu için. Şimdi, bu ETF’ler ve diğer gelişmeler BlackRock gibi kurumlar için ortaya çıkıyor. Görünen şey, kurumların kripto paraları terk etmediği, aksine kripto para alanındaki momentumun devam ettiğidir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala