bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,658.52 1.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.81 0.51%
bnb
BNB (BNB) $ 595.81 1.18%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 1.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498146 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441323 0.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141148 0.22%

BlackRock CEO’sundan kripto açıklaması

blackrock ceosundan kripto aciklamasi

BlackRock CEO’su kripto para birimleri hakkında yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. BlackRock CEO’su Larry Fink, kriptonun herhangi bir para biriminin ötesine geleceğini dile getirdi.

BlackRock CEO’sundan Kripto Para Birimlerine Övgü

BlackRock CEO’su Larry Fink, Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimleri hakkında yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Bitcoin hakkında açıklamalar yapan Fink son olarak kripto para birimleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

CNBC ile yaptığı bir röportajda kripto paraları genel anlamda ele alarak “Bu bir global varlık,” dedi. Fink açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Diğer varlık sınıflarıyla kıyaslandığında ayrışan bir değeri var, ama daha da önemlisi, bu, oldukça global olduğu için herhangi bir para birimini geçebilir.

Fink açıklamasının devamında ise, “Dolarımızın değerine, son iki ay içinde nasıl değer kaybettiğine ve son beş yılda ne kadar değer kazandığına bakın, bir uluslararası kripto ürünü bunu gerçekten aşabilir. İşte bu yüzden büyük fırsatlar olduğunu düşünüyoruz. Ve bu nedenle artan bir ilgi görüyoruz. Ve bu ilgi küresel olarak yaygın.” ifadelerini kullandı.

Son olarak varlık yönetim şirketi BlackRock, geçen ay spot Bitcoin ETF’si için Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulunmuş ve sektörde geniş çaplı bir ralli başlatmıştı. SEC’in, henüz bir spot Bitcoin fonunu onaylamadığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala