bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,949.94 0.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.98 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 580.17 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 173.05 2.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521391 0.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481345 0.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153198 1.06%

KuCoin Pool, Bitcoin ve Litecoin madencilik hizmetlerini askıya alıyor

kucoin pool bitcoin ve litecoin madencilik hizmetlerini askiya aliyor

KuCoin Pool, bir kripto madencilik havuzu olarak Bitcoin ve Litecoin madencilik hizmetlerini 15 Ağustos tarihinden itibaren belirsiz bir süreliğine durduracağını açıkladı. Bu adım, aynı zamanda bir kripto para borsası olan KuCoin’in genişleyen iş stratejisi doğrultusunda atılan bir hamle olarak açıklandı.

KuCoin, Kullanıcı Dostu Ticaret Platformuna Odaklanıyor

Kripto para madencilik havuzu KuCoin Pool, Bitcoin ve Litecoin madencilik hizmetlerini 15 Ağustos’tan itibaren belirsiz bir süreliğine askıya alacağını duyurdu. Bu hamle, KuCoin’in genişleyen iş stratejisiyle paralel gelişiyor.

KuCoin, aynı zamanda bir kripto para borsası işletiyor ve bu durumun, firmanın ana işine daha fazla konsantre olma çabasıyla uyumlu olduğunu ifade edildi. Bir şirket temsilcisi, KuCoin’in kullanıcılarına daha güvenilir ve kullanıcı dostu bir ticaret platformu sağlama amacında olduğunu ifade etti.

KuCoin Pool’un tekrar faaliyete geçip geçmeyeceği sorusuna, sözcü “Pazar koşulları ve kullanıcıların taleplerine bağlı olarak ileride yeniden başlatma ihtiyacını değerlendireceğiz,” yanıtını verdi. KuCoin Pool’un hizmetlerini durdurma kararı, ilk kez Ağustos 2021’de hizmete girmesinden iki yıl sonra alındı. Bu gelişme, Litecoin’in ödül yarılanma olayının gerçekleştiği bir zamana denk geldi, bu olay, blok zinciri ağının blok başına ödülünü 12,5 LTC’den 6,25 LTC’ye düşürdü.

MiningPoolStats tarafından sağlanan bilgilere göre, KuCoin Pool, Bitcoin madencilik havuzları arasında en büyük 8. ve Litecoin madencilik havuzları arasında en büyük 11. sırada yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala