bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,395.72 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,177.23 3.52%
bnb
BNB (BNB) $ 586.92 2.86%
solana
Solana (SOL) $ 135.23 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508193 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455268 3.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141313 5.18%

Kucoin, işten çıkarmaları reddetti

kucoin merkeziyetsiz kripto cuzdanini baslatti 1

Kripto para borsası Kucoin, işten çıkarma iddialarını reddetti. Borsanın işgücünün yüzde 30’unu işten çıkartacağı iddia edilmişti. Borsadan yapılan açıklamada, gelecek dönemler için bazı düzenlemeler olabileceği kaydedildi.

new york bassavcisi kucoine dava acti

Kucoin’den iddialara ilişkin açıklama

KuCoin, önümüzdeki hafta işgücünün yüzde 30’unu işten çıkartacağı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Borsada çalışan 1000 personelin 300’ü ile yolların ayrılacağı belirtmişti. KuCoin sözcüsü yaptığı açıklamada, potansiyel kesintinin şirketin iş gelişimini genişletme planının parçası olduğunu ifade etti.

Şirketin iş geliştirme ve altı aylık çalışan performans incelemesi yaptığı aktarıldı. Organizasyonel gelişimde normal bir süreç olduğu belirtilirken, gerektiğinde bazı personel ayarlamaları olabileceği vurgulandı.

KuCoin, işten çıkarılacak personelin yüzdesini ve en çok hangi pozisyonların etkileneceğini açıklamadı. Wu Blockchain, borsanın ABD’de sıkı KYC protokolleri nedeniyle işgücünün yüzde 30’unu işten çıkartacağını açıklamıştı. Kripto piyasasında yaşanan düşüş birçok şirketin benzer kararlar almasına yol açmıştı. Binance, Coinbase ve Kraken gibi sektörün önde gelen şirketleri çalışan sayısını azaltmıştı. Son veriler ise kripto sektöründe işte çıkarmaların yavaşladığına işaret etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala