bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,197.20 8.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.12 5.88%
bnb
BNB (BNB) $ 590.85 4.53%
solana
Solana (SOL) $ 148.07 8.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535852 3.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472056 5.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158119 19.76%

Kripto Para Borsası Coinbase, Bermuda Lisansı Aldı

kripto para borsasi coinbase bermuda lisansi aldi

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, operasyonlarını genişletmek adına yeni ülkelerde faaliyet göstermek için lisanslar almaya devam ediyor. Şirket son olarak Bermuda lisansını aldığını açıkladı.

Coinbase Cephesinden Bermuda Hamlesi

Kısa bir süre önce ABD dışındaki faaliyetlerini genişletmek adına çalışmalar yürüttüğünü açıklayan kripto para borsası Coinbase’den yeni bir açıklama geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Coinbase’in Bermuda’da faaliyet göstermek adına lisans aldığı belirtildi. Şirketin bu hamlesi Coinbase’in önümüzdeki haftada en kısa sürede bir türev borsası başlatabileceği anlamına geliyor olabilir.

kripto para borsasi coinbase bermuda lisansi aldi 2

Coinbase’in son blog gönderisine göre şirket, Bermuda Para Otoritesi’nden bir faaliyet lisansı aldı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Bermuda, “son derece saygın ve deneyimli bir mali düzenleyici” olarak övüldü.

Geçtiğimiz aylarda aktardığımız üzere Coinbase, kripto para birimlerine bağlı kalıcı takas işlemleri gerçekleştirmek adına yeni bir platform başlatmanın arayışındaydı. Konu hakkında şirketin bir sözcüsü tarafından yapılan açıklamada Coinbase’in genişleme planlarının önümüzdeki haftalarda başlayabileceği belirtilmişti. Son olarak şirketin blog gönderisinde şu ifadelere yer verildi:

Bermuda, 2018’de kapsamlı dijital varlıklar düzenlemesini geçiren ilk finans merkezlerinden birisi oldu. Bununla birlikte düzenleyici ortamı uzun süredir yüksek düzeyde titizlik, şeffaflık, uyumluluk ve iş birliği ile tanınıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala