bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,751.08 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,089.90 1.87%
bnb
BNB (BNB) $ 593.13 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 156.59 6.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541722 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455075 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157179 4.47%

Kripto Ödeme İşlemcisi Nume, 2 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

kripto odeme islemcisi nume 2 milyon dolarlik yatirim aldi

Kripto para ekosistemi, büyümeye, gelişmeye ve her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok kripto şirketi büyümenin yeni yollarını arıyor. Düzenlenen finansman turları, şirketlerin büyümesine öncülük ediyor. Bu kez yeni kripto ödeme girişimi Nume Crypto, son finansman turunda 2 milyon dolarlık yatırım aldı.

Yeni Kripto Ödeme Girişimi Nume’ye 2 Milyon Dolarlık Yatırım

Yeni bir kripto ödeme girişimi olan Nume Crypto, tohum öncesi bir finansman turunda 2 milyon dolar topladı.

Sequoia Capital India, Beenext ve Whiteboard Capital turu yönetti. Tura, Polygon kurucu ortağı Jaynti Kanani, eski Coinbase CTO’su Balaji Srinivasan, Google mühendislik lideri Arun Samudrala ve BlockTower Capital genel ortağı Sanat Rao da olmak üzere birçok yatırımcı katıldı.

kripto odeme islemcisi nume 2 milyon dolarlik yatirim aldi

Nume Crypto, ödemeler için kripto kullanımını artırmayı amaçlayan iki Hintli kardeş Madhumitha ve Niveda Harishankar tarafından kuruldu.

Harishankars, şu anda kripto paraları ödemeler için benimsemede birkaç teknik engel var. Bunlar, yüksek Blokchain işlem maliyetleri ve düşük işlem kapasitesidir.

Nume Crypto, NumePay ve NumePay Business olarak adlandırılan hem perakende hem de ticari müşteriler için ödeme işlemcisi hizmeti sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala