bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,793.09 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.46 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 594.62 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 154.76 0.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541101 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453127 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156626 0.86%

Kripto Meydanı’nda Blockchain ve Yatırım Dünyasından Bahsedildi

vsdf

Bir Kripto Meydanı etkinliğini de geride bıraktık. Bu ay dördüncüsünü düzenlediğimiz Kripto Meydanı’nın konusu VC’ler, Blockchain ve yatırım dünyası oldu. Dün saat 19:00’da Levent Kolektif House’ta gerçekleşen programa Kıvılcım Harika Ertunç moderatörlüğünde; Aziz Dostgül, Gizem Sezer ve Kerem Gürbilek konuşmacı olarak katılım sağladı.

Kripto Meydanı’nda Blockchain ve Yatırım Dünyası Masaya Yatırıldı

Kripto Meydan’nda bu ay kripto para sektörünün üzerinde en çok mesai harcadığı ve tartıştığı VC’ler masaya yatırıldı. Aziz Dostgül yaptıkları yatırımların kriterlerinden bahsederken, Gizem Sezer yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken hususlara değindi.

Etkinlik Kriptomeda’nın kurucusu ve CEO’su Eray Dengiz‘in açılış konuşması ile başladı.

İlk konuşmacı olan Aziz Dostgül, yatırım fonlarının nasıl bir süzgeçten geçtiğine değindi. Dostgül, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Yatırım türleri bize çeşitli kanallardan geliyor. Çeşitli partnerler ile çalışma yapıyoruz. Öncelikle ekip pazar ekibin geliştirdiği pazar bütünü bu kriterler olduğu takdirde devam ediyoruz. Bunun yanında büyüme müsait ekipler ile yatırım yapıyoruz. Burada teknoloji önemli. Verinin çeşitli şekilde kullanılması önemli.

kripto meydaninda blockchain ve yatirim dunyasindan bahsedildiasdf

Yatırım yaparken dikkat edilen noktalara ise Gizem Sezer değindi. Sezer konuşmasında yatırım yaparken özellikle dikkat edilen noktaları şu şekilde ifade etti:

Yatırım yaparken öncelikle pek çok şeyi analiz edip komiteye sunuyoruz. Amacımız erken aşamada yatırım yapmak oldu. Bunun üzerine kararlar ve deneyimlerle başardık. Önemli olan yatırımda kurucunun deneyimi ve azmi. Özetle başta kurucu ve ekip ekip yönetimi karar alma kabiliyeti çok önemli. Riskler ile öncelikle yatırımı araştırmasını yapıyoruz. Riskli gördüğümüz yatırımlara biraz uzak duruyoruz. 

Kerem Gürbilek ise konuşmasında yatırımlarında odaklandıkları durumlara vurgu yaptı:

Yatırım yaparken, market rekabete odaklanıp durumu araştırıyoruz. Bunun dışında özellikle yatırım yaparken ekibi duruma entegre etmek çok önemli. odağımız fintech, DeFi alanında yatırımlar oluyor. Ayı piyasadı fırsata çevrilebilir çünkü yatırımcı iştahıda artabilir.  Ana odağımız, DeFi tarafında oluyor. Görüştüğümüz ve iletişim kurduğumuz insanlar da bu alandan. Yatırımcılar Ayı piyasasını da fırsata çeviriyoruz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala