bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,925.93 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.07 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 575.75 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 168.01 2.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514049 1.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471101 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150168 1.11%

Kripto Dünyasının Kazandıran Kriptolarında Bu Hafta

haftanin yukselenleri

Kripto para sektöründe yaşanan kriz tüm hızıyla devam ederken piyasalardaki dalgalanma da sürüyor. Öyle ki kripto para piyasası 830 milyar dolar seviyesinde yer alıyor. Bunlara ek olarak sektörde yaşanan diğer gelişmeler de fiyatlara oldukça etki etmiş durumda. Gelin haftanın en çok yükselen ve yatırımcısını sevindiren kripto paralarını inceleyelim. Öncelikle:

Kripto Dünyasının Kazandıran Kriptolarında Bu Hafta

Haftanın Yıldızı: Trust Wallet Token

Geçtiğimiz haftanın şüphesiz en iyi performans gösteren kripto parası sıcak cüzdan Trust Wallet‘ın yerel token’ı TWT oldu. Projenin yerel token’ı hafta içerisinde yüzde 80’in üzerinde değer kazandı. Öyle ki haftanın başında 1.23 dolardan alıcı bulan TWT, 2.68 dolara kadar yükseldi. Ancak ne yazık ki yaşadığı düzeltmeler ile birlikte fiyatı yeniden 2.22 dolar bandına geriledi. TWT token haberimizin yazımı itibarıyla 2.22 dolan bandından alıcı bulmaya devam ediyor.

Kripto Dünyasının Kazandıran Kriptolarında Bu Hafta

Toncoin (TON): Yüzde 24 Artış

Telegram Open Network, bulut tabanlı bir anlık mesajlaşma hizmeti olan Telegram tarafından geliştirilen terk edilmiş bir Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. Proje terk ana geliştirci tarafından terk edildikten sonra topluluğa devredildi ve The Open Network olarak yeniden adlandırıldı. Projenin yerel token’ı TON ise aktif bir şekilde kullanımını sürdürürken fiyat bazında bu hafta oldukça iyi iş çıkardı. Öyle ki hafta içerisinde birçok kripto para çift haneleri bulan düşüşler yaşarken TON yükselmeyi başardı.

Kripto Dünyasının Kazandıran Kriptolarında Bu Hafta

Chiliz (CHZ): Yüzde 17 Artış

Chiliz, spor hayranlarının ve oyuncuların etkileşime girmesine ve hayranların katılımından para kazanma konusunda ilk kez benzersiz bir deneyime sahip olmasına olanak tanıyan Blockchain tabanlı platform olarak karşımıza çıkıyor. Proje birçok takım için özel taraftar token’ı çıkarıyor. Böylece taraftarlar bu token’ları alarak takımlarını destekleyebiliyorlar. CHZ ise projenin yerel token’ı olarak karşımıza çıkıyor. CHZ ise hafta içerisinde yüzde 17’lik artış yaşayarak yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala