bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,178.00 1.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.41 3.43%
bnb
BNB (BNB) $ 579.59 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 174.46 4.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524136 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482162 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155778 2.41%

Kripto Borsası Kraken, Staking Girişimi Staked’i Satın Aldı

kripto borsasi kraken staking girisimi stakedi satin aldi

Kısa bir süre önce kripto para borsası Kraken’in staking ve NFT üzerinde çalışmalar yürüttüğünü sizlerle paylaşmıştık. Son olarak borsa, gözetimsiz bir staking girişimi olan Staked’i satın aldığını duyurdu. Bundan sonra Proof of Stake ağlarındaki yatırımcıların varlıklarını kolayca ve güvenli bir şekilde birleştirmelerini sağlayan bir staking girişimi olan Stake, Kraken’in çatısı altında çalışacak.

kraken kendi nft platformu uzerine calisiyor

Kraken, Staked ile Ürünlerini Genişletmek İstiyor

Kraken son dönemde yeni satın alımlar ile NFT ve diğer alanlardaki müşteri kapsamını artırmaya çalışıyor. Bu son satın alım da, desteklenen ağların sayısını artırarak ve Kraken’in mevcut saklama hizmetine gözetimsiz bir alternatif sağlayarak, tüketicilere ve kurumlara staking hizmetlerinin lider sağlayıcısı olarak Kraken’in konumunu sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Konuyla alakalı olarak konuşan Kraken CEO’su ve kurucu ortağı Jesse Powell, şu ifadeleri kaydetti:

“Büyüyen bir kripto yatırımcısı nüfusu tarafından büyük bir ilgi gören getiri ürünleri portföyümüze Stake’i eklemekten heyecan duyuyoruz. Staked, mevcut staking işimizi son derece tamamlayıcı nitelikte ve hisseli varlıklarının velayetini elinde tutmayı tercih eden müşteriler için birinci sınıf altyapı aracılığıyla ürün teklifimizi daha da güçlendirmemize olanak sağlayacak. Staked’in müşterilerini Kraken’de ağırlamaktan heyecan duyuyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala