bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,972.94 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.92 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 580.20 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 172.27 1.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520947 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481641 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152735 1.62%

Kraken Ventures, ikinci fon için 100 milyon doları hedefliyor

kraken ventures ikinci fon icin 100 milyon dolari hedefliyor

Kripto para borsası operatörü Kraken’in risk sermayesi birimi Kraken Ventures, yeni bir fon toplamak üzere harekete geçiyor. 100 milyon dolarlık bu hedef, şirketin önceki 65 milyon dolarlık fonunu geride bırakmayı amaçlıyor.

Kraken Ventures’ın Yeni Stratejisi Belli Oldu

Kraken‘in risk sermayesi kolu olan Kraken Ventures, yatırım ortamının mevcut zorluklarına rağmen ikinci fonunu oluşturmak üzere harekete geçiyor. Kraken Ventures yeni planlar doğrultusunda, 100 milyon dolarlık bir fon toplamayı amaçlıyor, bu da 2021 yılında tamamlanan ilk fonlarındaki 65 milyon dolarlık miktarın üzerinde bir hedef.

Kraken Ventures’ın üst düzey ortağı Brandon Gath, şirketin yatırım stratejisinin iki katına çıkacağını ve girişimcileri, şirketin halka açılmasına kadar olan tüm süreçlerde desteklemeye devam edeceğini onayladı. Gath, ekibin blok zinciri, finansal teknoloji ve derin teknoloji sektörlerinde çok sayıda erken aşama yatırımı yaptığını ve küçük fonların girişimcilere ve yatırımcılara daha etkili bir biçimde yardımcı olabileceğine inandığını belirtti.

Kraken Ventures’ın, ana şirketi olan Kraken ile sağlam bir bağlantıya sahip olmasına rağmen, dışarıdan finanse edilen bağımsız bir yapıya sahip olduğu da Gath tarafından vurgulandı. Bu özgün yapı, Kraken Ventures’ın piyasada farklı bir yer bulmasına ve yatırımları daha etkin bir şekilde yönlendirmesine yardımcı oluyor. Küçük fonlarının daha büyük olanlara kıyasla daha iyi performans gösterdiğini kanıtlayan veriler, Kraken Ventures‘ın stratejisini destekleyen bir diğer faktör olarak ön plana çıkıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala