bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,919.59 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,916.06 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 587.94 1.31%
solana
Solana (SOL) $ 146.19 3.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50576 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435948 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150659 6.84%

Kaptan Tsubasa: Rüya Takımı, Metaverse İle Geri Dönüyor

kaptan tsubasa ruya takimi metaversee adim atacak1

Popüler Japon manga serisi Kaptan Tsubasa, sevenleriyle metaverse’te buluşacak. Singapur merkezli Football Metaverse Private Limited (“FM”) Kaptan Tsubasa’nın münhasır küresel IP haklarını aldığını duyurdu.

Ünlü IP’lere dayalı Football Metaverse konseptini gerçekleştirmek için blockchain teknolojileri ve GameFi iş modelleriyle birleştirilmiş NFT‘ler oluşturma konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan FM, bu alımla birlikte Kaptan Tsubasa: Rüya Takımı dahil olmak üzere Football Metaverse ile ilgili bir dizi münhasır IP hakkına sahip oldu. 

Kaptan Tsubasa: Rüya Takımı NFT’leri Hazırlanacak

Böylece FM’in Kaptan Tsubasa: Rüya Takımı ile küresel bazda NFT‘ler ve blockchain oyunları oluşturmasına olanak sağlandı. FM, Blockchain Futbol Metaverse’e girmek için zemin hazırlamaya başladı. 

1980‘den beri Yōichi Takahashi tarafından yazılan ve çizilen çizgi film yeni dönemde Blockchain üzerinde yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. 

The Football Club ile önemli bir başarı elde eden Singapurlu Football Metaverse şimdi, futbolu çizgi film dünyasıyla birleştirerek manga ve anime alanlarında unutulmaz bir hikayeye sahip Kaptan Tsubasa ile yeni bir furyanın peşinde. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala