bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.59 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 172.38 1.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520694 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186 0.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152951 1.87%

Istanbul Blockchain Week’e yeni sponsor

Istanbul Blockchain Weeke yeni sponsor22

Türkiye’nin önde gelen blockchain etkinliği Istanbul Blockchain Week‘in (IBW) yeni sponsoru HAQQ oldu. HAQQ, etkinliğin bu yılki başlık sponsoru olacak. Projenin Web3’teki şeriat uyumlu gelişmeleri ön plana çıkaracağı, kapsayıcılık ve sosyal sorumluluk kültürüne odaklanacağı belirtildi.

IBW’nin yeni sponsoru HAQQ oldu

Istanbul Blockchain Week‘e yeni sponsor geldi. 22-23 Ağustos tarihlerinde düzenlecek etkinliğin yeni sponsoru HAQQ oldu. Sektörün önde gelen isimleri etkinliğe katılacak. Etkinliğe geçen yılın 4 binin üzerinde katılım olmuştu. Dünyadan ve Türkiye’den blockchain sektörünün tüm paydaşları etkinlikte yer almıştı. Yatırımcılar, girişimciler, geliştiriciler ve politika yapıcılar da dahil olmak üzere 120’den fazla kişi konuşma yapmıştı.

Istanbul Blockchain Week’in kurucusu Erhan Korhaliller, “HAQQ’nun (Islamic Coin) isim sponsoru olarak katılımı, teknolojik yenilik, finansal katılım ve küresel ölçekte İslam ve Türk kültürlerinde büyük önem taşıyan değerlere olan bağlılığımızı yeniden teyit ediyor” ifadelerini kullandı.

HAQQ CEO’su Alex Malkov, “IBW’nin arkasındaki ekiple tanıştıktan sonra, HAQQ’nun bu olağanüstü etkinliğin bir parçası olması gerektiği açıkça ortaya çıktı” ifadesini kullandı. Malkov, “ESG değişimini yönlendirmek ve Web3’te Şeriat uyumlu ilkelerin entegrasyonunu teşvik etmek için çabalarken, taahhüdümüz kültürler arası iş birliğini ve kapsayıcılığı teşvik etmeye kadar uzanıyor.” dedi.

IBW katılımcılarının HAQQ tarafından düzenlenen ve sürdürülebilir blokchain altyapısını keşfetmeye odaklanan atölye çalışmasına katılabilecek. HAQQ CEO’su Alex Malkov da IBW’de bir açılış konuşması yaparak kendi yolculuğunu paylaşacak. Ayrıca Web3’te sürdürülebilir projeleri doğrulamak ve desteklemek için güvenilir önlemlere vurgu yapacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala