bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,644.78 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.88 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 586.26 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 148.29 3.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528175 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452106 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15055 3.45%

İstanbul Blockchain Haftası, Web3 Devlerini Türkiye’de Ağırlıyor

Istanbul Blockchain Haftasi Web3 Devlerini Turkiyede Agirliyor

Web3 ve beraberinde kripto sektörü gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Bir dönem bir odayı zor dolduran etkinlikler, günümüzde binlerce katılımcının yer aldığı küresel etkinliklere evrilmiş durumda. İstanbul Blockchain Haftası da bu etkinliklerden biri. Etkinlik kapılarını 14 Kasım‘da Web3 devlerine açıyor.

İstanbul Blockchain Haftası, Web3 Devlerine Ev Sahipliği Yapacak

Web3 sektörü günümüzde hiç olmadığı kadar hızlı büyüyor. Küresel olarak birçok şirket ve projenin bünyesinde bulunan Web3 felsefesi, etkinliklerin de odak noktası olmuş durumda. Küresel olarak birçok geliştirici ve katılımcının yer aldığı bu tür etkinlikler, sektörün gelişimi açısından da büyük bir öneme sahip. Kripto ve Web3 sektöründe önemi bir konuma sahip olan Türkiye ise bu alandaki proje ve etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Öyle ki İstanbul Blockchain Haftası ile Türkiye, Web3’ün devlerine ev sahipliği yapacak.

14 Kasım’da NFT Günü ile başlayacak olan İstanbul Blockchain Haftası, Hilton Bomonti Otel‘de gerçekleştirilecek. İstanbul Blockchain Haftası’nın öne çıkan etkinliği olan IstanBlock ise 15 Kasım’da başlayacak ve Web3’ün geleceğinin önemli mimarlarını katılımcılar ile buluşturucak. Etkinlikte eğitim atölyeleri, hackathonlar, ağ oluşturma alanı, VIP akşam yemeği ve İstanbul’da benzersiz ve tarihi bir mekanda gerçekleşen tarihi bir after party de yer alıyor. Ek olarak konuşmacı listesine sürekli olarak yeni isimlerin eklendiği etkinlikte Kriptomeda CEO’su Eray Dengiz, Elixxir CEO’su David Chaum, MasterCard Türkiye Başkan Yardımcısı Eren Özkan ve Troy CSO’su Efe Bulduk gibi isimler de yer aldığını belirtelim. Tabii etkinlik sadece bundan ibaret de değil.

Etkinlikte proje geliştiricileri ve Web3 girişimleri, projelerini yatırım ve rehberlik için üst düzey yatırımcılara sunulabileceği bir Satış Konuşması Yarışması’na katılma şansına da sahip olacak. NFT‘lerin metaverse’deki konumundan, kripto paraların düzenlenmesine kadar çok geniş bir yelpazede katılımcılarını bilgi yağmuru altında bıracak etkinlikte bir de NFT galerisi yer alıyor. 14’ünde gerçekleşecek olan NFT Günü özel galerisi, Blockchain tabanlı dijital koleksiyonlar ile geleceğin dünyasına heyecan verici bir derin dalış imkanı sunacak.

Etkinliği Düzenleyen EAK Digital’in CEO’su Erhan Korhaliller, etkinlik hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Web3’ün Türkiye’de benimsenmesi son derece umut verici. Bu etkinlik Türkiye’nin kendisini bu alanda lider olarak konumlandırması için heyecan verici bir fırsatı temsil ediyor. Türkiye’nin sektöre sunması gereken tutku ve yeteneği dünyaya sergilemeyi ve uluslararası projeleri Türk toplumu ile tanıştırıp, ortak olmak ve onlarla birlikte çalışmak için bu heyecan verici fırsatı sunmak için sabırsızlanıyoruz” 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala