bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,143.45 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.94 1.83%
bnb
BNB (BNB) $ 569.96 2.87%
solana
Solana (SOL) $ 159.77 3.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519029 0.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455883 1.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150764 1.84%

İsrail Mahkemesi, Kripto Cüzdanlarının Varlıklarına El Koyabilecek

israil mahkemesi kripto cuzdanlarinin varliklarina el koyabileceka

Kripto sektöründe son dönemde birçok yeni gelişme yaşanıyor. Bunlardan biri de İsrail Mahkemesi’nde verilen karar. Son olarak İsrail‘de bir mahkeme, ülke hükümetinin kara listeye aldığı kripto cüzdanlarındaki varlıklara el konulmasına onay verdi.

İsrail Mahkemesi, Kara Listede Olan Kripto Cüzdanlarına Müdahale Edebilecek

Tel Aviv Sulh Ceza Mahkemesi’nin, İsrail hükümetinin terörist grupları finanse ettiği iddiasıyla kara listeye aldığı 150’den fazla dijital cüzdandaki tüm kripto paralara el koymasına izin veren bir karar verdiği bildirildi.

israil mahkemesi kripto cuzdanlarinin varliklarina el koyabilecekasd

Bununla beraber İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, mahkemenin 33.500 dolar daha ele geçirilmesine izin verdiğini aktardı. Mahkeme daha önce, yalnızca terör faaliyetleriyle doğrudan bağlantılı kripto varlıklara el konulmasına izin vermişti. Aynı zamanda bu durum, ek fonlara da el konulmasını onaylamıyordu. Hatırlatmak gerekirse Aralık 2021 tarihinde 750 bin dolarlık kripto paralara el konuldu.

Son olarak İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, mahkemenin verdiği kararın yetkililerin İslamcı militan grup Hamas’la bağlantılı dijital cüzdanlardan 33.500 dolar daha ele geçirmesine zaten izin verdiğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala