bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,979.95 1.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.94 5.48%
bnb
BNB (BNB) $ 581.67 1.70%
solana
Solana (SOL) $ 173.23 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524239 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48481 5.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156197 3.53%

Inca Digital CEO’sundan Kripto İnovasyon Çağrısı

inca digital ceosundan kripto inovasyon cagrisi

Dünya genelinde kripto benimsemesi artmaya devam ediyor. Yazılım geliştiricisi Inca Digital’in CEO’su kripto inovasyonu için çağrıda bulundu.

Kripto İnovasyonu Ulusal Güvenlik Meselesidir

Yazılım geliştiricisi Inca Digital’in CEO’su Adam Zarazinski, kripto geliştiricilerinin neden ABD’de kalmaları gerektiğini ve şirketinin Savunma Bakanlığı ile yaptığı son sözleşme hakkında açıklamalarda bulundu. Zarazinski açıklamasında, kripto yenilikçilerinin ABD’de kalmaya teşvik edilmesi gerektiğini belirtti. Washington DC merkezli şirket kısa bir süre önce kripto güvenlik risklerini araştırmak içi bir Savunma Bakanlığı sözleşmesi kazanmıştı.

inca digital ceosundan kripto inovasyon cagrisi 2

Adam Zarazinski, açıklamasında, “Ulusal güvenlik sorunları olsa da, burada (kripto) yeniliği teşvik etmenin (ve) ABD’de yeni şirketlere sahip olmanın ve yurtdışına girmemenin ABD’de bir ulusal güvenlik zorunluluğu olduğu konusunda geniş bir kabul var.” dedi. Bir basın açıklamasında ise, Savunma Bakanlığı’nın İleri Savunma Araştırma Projeleri Ajansı (DARPA) Inca Digital’in hükümet ihale bölümü Inca Digital Federal’i finansal uygulamalarla ilgili faaliyetleri analiz etmek için, gelişmiş yöntemleri analiz etmek adına Küçük İşletme İnovasyon Araştırması (SBIR) sözleşmesi verdi.

Zarazinski, Inca’nın “küresel olarak ABD ulusal güvenliğine yönelik riskleri belirlemek için kullanılabilecek” bir teknoloji sağlayacağını söyledi. Zarazinsik açıklamasında ayrıca, “Yaptığımız teknolojik gelişme, nihayetinde burada, Amerika Birleşik Devletleri’nde yeniliği teşvik etmektir.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala