bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,201.20 0.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.85 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 592.65 1.05%
solana
Solana (SOL) $ 154.02 5.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53618 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465269 1.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162394 0.56%

İki yatırım şirketinden iş birliği: Yeni ETF ürünleri piyasaya sürülecek

ark invest ve glassnode yeni ortakligini duyurdu

Bitcoin yanlısı yatırım uzmanı Cathie Wood tarafından yönetilen ARK Invest, yeni dijital varlık ETF paketi için 21Shares ile iş birliği yaptı. Bu hamle ile dijital varlıkları portföylerine dahil etmek isteyen yatırımcılara yeni seçenekler sunulmasının amaçlandığı ifade edildi.

Cathie Wooddan Coinbase yorumu2

21Shares’ten yapılan açıklamada, şirketlerin Bitcoin ve Ether vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yapabileceği belirtildi. Böylece uzun vadeli yatırımlar için zincir üzerindeki sinyallerin kullanılabileceği kaydedildi.

Şirketlerden alınan bilgilere göre beş ürünün önümüzdeki hafta içinde işlem görmeye başlaması planlanıyor. Ayrıca, ETF’ler Chicago Board Options Exchange’de (CBOE) listelenecek. Açıklamada, spot Bitcoin yatırım ürünlerinin olmayacağının altı çizildi. BTC fiyatına maruz kalmak isteyen yatırımcıların diğer yatırım biçimlerini göz önünde bulundurmaları gerektiğine de vurgu yapıldı.

Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemlerinin yanı sıra ‘ARK 21Shares Blockchain and Digital Economy Innovation ETF’ adlı bir ürün ile blockchain sektöründeki şirketlerin halka açık hisse senetlerine yatırım yapılabilecek.

Diğer taraftan Bloomberg ETF Analisti James Seyffart, spot Bitcoin ETF onayları için 10 Ocak’a kadar yüzde 90 ihtimal olduğunu ifade etti. James Seyffart ve Eric Balchunas, SEC’in 12 ETF başvurusunun tamamını onaylama olasılığı olduğunu yazdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala