bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,598.65 5.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,537.43 15.12%
bnb
BNB (BNB) $ 589.99 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 185.57 9.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533209 4.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489331 4.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157969 6.13%

Hyundai Card, İlk NFT Pazar Yerini ve Cüzdan Hizmetini Başlatıyor

hyundai card ilk nft pazar yerini ve cuzdan hizmetini baslatiyorgs

NFT sektörünün hızlı bir şekilde büyümesi ile beraber bu alandaki çalışmalar da artış göstermeye başladı. Bunun yanında hemen hemen her alandan şirket NFT sektörüne adım atmış durumda. Bu kez Koreli otomotiv devi Hyundai’nin kredi kartı kolu olan Hyundai Card’tan bir hamle geldi. Hyundai Card, Güney Koreli teknoloji girişimi Like Lion ile NFT pazar yerinin başlatmak için ortaklık kurduklarını duyurdu.

Söz konusu duyuru Hyundai Card‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Hyundai Card, NFT Pazar Yeri için Like Lion ile Ortak Oldu

Koreli kredi kartı şirketi Hyundai Card yakında bir NFT pazar yeri ve cüzdanı piyasaya süreceğini duyurdu. Söz konusu bu pazar yeri için Modern Lion adlı ortak girişim ile iş birliğine gidildi. Bu iş birliği ile Lion, Hyundai Card’ın varlıklarına dayalı NFT’leri basacak.

Hatırlatmak gerekirse Hyundai Motor ve Like Lion, bu yılın Nisan ayında OpenSea’de sınırlı sayıda MetaKongz NFT koleksiyonunu piyasaya sürmüştü. Bunun yanında Hyundai Motor Company, Mayıs ayında da kişinin zaman ve mekanın ötesinde özgürce hareket edebileceği kavramsal bir evren olan Metamobility teması altında kendi NFT koleksiyonunu da piyasaya sürmüştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala