bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,746.81 1.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,172.43 4.35%
bnb
BNB (BNB) $ 589.53 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 136.55 3.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511563 1.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457281 2.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142679 4.92%

Hindenburg’un Teklifine Tether’den Cevap Geldi

hindenburgun teklifine tetherden cevap geldi

Finansal bir araştırma şirketi olan Hindenburg Research geçtiğimiz gün Tether‘in nakit desteği hakkında bilgi getirenlere 1 milyon dolar vereceğini açıklamıştı. Bu açıklamaların ardından Tether’den cevap geldi. Tether, Hindenburg’un ödül programını “Dikkat çekmek için acınası bir teklif” olarak nitelendirdi.

Halka açık şirketleri araştırması ile tanınan bir finansal araştırma şirketi Hindenburg Research’ün, Tether hakkında bilinmeyen bilgiler için 1 milyon dolarlık ödül programı ilan etmesinden bir gün sonra, stablecoin ihraççısından cevap gecikmedi:

“Hindenburg Research’ün bu teklifi, sadece dikkat çekmek amaçlı ve acıklı bir tekliftir. Sadece Tether’i değil, tüm alanı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Neyse ki, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşırken herkes fırsatçılığını görüyor.”

hindenburgun teklifine tetherden cevap geldi

Hindenburg’dan Tether Bilgisine Milyon Dolarlık Ödül

Hindenburg Research, halka açık çeşitli şirketler hakkında suçlayıcı araştırmalar yayınlayıp ve hisse senetlerini açığa satmakla ün kazanmış bir şirket olarak karşımıza çıkıyor. 2017 yılının sonlarında firma, Riot Blockchain‘in içeriden yararlanacak şekilde tasarlanmış görünen şüpheli satın almaları hakkında bazı makaleler yayınlamıştı. Bu, Riot’un o zamanki CEO’su için SEC’den bir dolandırıcılık suçlamasına yol açmıştı.

Hindenburg 2020’de ise, ağır vasıta elektrikli araç üreticisi Nikola Motor Company hakkında, şirketin kurucusunun istifasına yol açan ve hem SEC hem de DOJ’den soruşturmalara yol açan bir rapor da yayınlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala