bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,236.94 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.04 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 581.40 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 144.57 0.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528018 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454669 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15777 5.50%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (22-29 Ocak)

haftanin one cikan nft haberleri 22 29 ocak

NFT sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu haftada NFT sektörüne olan ilgi büyüktü. Bu hafta NFT ile ilgili olarak birçok şirket yeni özelliklerini duyurdu. Reddit’ten Moonpay’e kadar birçok şirket NFT ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdi. Şimdi birlikte bu haftanın öne çıkan NFT haberlerine bir göz atalım.

  • YouTube NFT Sektörüne Göz Kırptı
  • Reddit’in Yeni NFT Özelliğini Test Ettiği İdda Edildi
  • MoonPay, NFT Alımları için Kredi Kartı Hizmetini Sunuyor
  • Anheuser-Busch’dan Bud Light için NFT Projesi

1-YouTube NFT Sektörüne Göz Kırptı

Geçtiğimiz hafta Youtube’un CEO’su Susan Wojcicki video platformu YouTube’un NFT’lerin popülaritesinden yararlanmak istediğini belirtti.

haftanin one cikan nft haberleri 22 29 ocak 2

YouTube, gelişmekte olan Web 3.0 ekosistemindeki yeni gelişmeleri yakından takip ediyor. Youtube’un CEO’su Susan Wojcicki paylaştığı mektupta, ekibinin tam olarak ne planladığını veya ne zaman planladığını söylemese de bu, YouTube’un sahibi Google‘ın NFT sektörüne dahil olduğunun bir sinyali olabilir.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

2-Reddit’in Yeni NFT Özelliğini Test Ettiği İddia Edildi

Ünlü blog sitesi Reddit de bu alanda çalışmalarını yürüyor gibi gözüküyor. İddialarına göre Reddit, kullanıcılarının NFT’lerini sergilemelerine izin veren bir özellik üzerinde çalışıyor.

haftanin one cikan nft haberleri 22 29 ocak 3

Reddit’in yeni NFT özelliğinin, kullanıcıların profil resimlerini ekli bir resimle değiştirilemez herhangi bir NFT olarak ayarlamasına izin verecek.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

3-MoonPay, NFT Alımları için Kredi Kartı Hizmetini Sunuyor

Kripto şirketleri için bir ödeme altyapısı sağlayıcısı olan MoonPay‘den NFT satın alımlarını kolaylaştıracak bir hamle geldi. MoonPay, kullanıcılarına NFT koleksiyon ürünlerini nakit olarak satın almalarını sağlayacak bir hizmet sunuyor.

haftanin one cikan nft haberleri 22 29 ocak 4

Ödeme altyapısı sağlayıcısı MoonPay‘in müşterileri artık banka ve kredi kartları ile NFT satın alımı yapabilecek. MoonPay‘in yeni hizmeti NFT Checkout, kullanıcılarına NFT‘lere erişim vermek isteyen markalar, içerik oluşturucular ve pazar yerleri için oluşturuldu. Bu hizmet NFT’lerin kartla satın alınmasını sağlıyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

4-Anheuser-Busch’dan Bud Light için NFT Projesi

Bud Light isimli biranın üreticisi Anheuser-Busch‘dan NFT hamlesi geldi. Bira üreticisi Anheuser-Busch, 12.722 eserlik NFT projesini başlatmaya karar verdi. Söz konusu NFT Projenin ismi, “Bud Light N3XT Collection” olarak belirlendi.

haftanin one cikan nft haberleri 22 29 ocak 5

Bud Light N3XT Collection” ismi verilen proje, 21 yaş ve üzeri tüketicilere sunulacak.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala