bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,484.55 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.96 4.23%
bnb
BNB (BNB) $ 563.17 2.20%
solana
Solana (SOL) $ 148.87 7.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500493 5.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464077 4.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159812 6.55%

MoonPay, NFT Alımları için Kredi Kartı Hizmetini Sunuyor

moonpay nft alimlari icin kredi karti hizmeti sunuyor

NFT sektörüne olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu yüzden birçok şirket NFT alımları için yeni özellikler geliştirmeye çalışıyor. Bu kez kripto şirketleri için bir ödeme altyapısı sağlayıcısı olan MoonPay‘den NFT satın alımlarını kolaylaştıracak bir hamle geldi. MoonPay, kullanıcılarına NFT koleksiyon ürünlerini nakit olarak satın almalarını sağlayacak bir hizmet sunuyor.

MoonPay NFT Alımlarını Kolaylaştırmak için Kredi Kartı Özelliğini Sunuyor

Ödeme altyapısı sağlayıcısı MoonPay‘in müşterileri artık banka ve kredi kartları ile NFT satın alımı yapabilecek. MoonPay, kullanıcılarına Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, SEPA, Faster aracılığıyla ödeme seçeneği sunuyor.

MoonPay‘in yeni hizmeti NFT Checkout, kullanıcılarına NFT‘lere erişim vermek isteyen markalar, içerik oluşturucular ve pazar yerleri için oluşturuldu. Bu hizmet NFT’lerin kartla satın alınmasını sağlıyor.

moonpay nft alimlari icin kredi karti hizmeti sunuyor 2

Benzer şekilde kripto borsası Coinbase de NFT pazaryeri için Mastercard ile bir ortaklık imzalamıştı.

MoonPay CEO’su Ivan Soto Wright konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Şu anda, NFT piyasası kripto para birimine sahip yüz milyonlarca insanla sınırlı. MoonPay’in NFT Checkout’u, milyarlarca daha fazla kredi kartı sahibine kapıyı açtı ve sahipliğini hızlı ve kolay hale getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala