bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,686.53 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,893.64 1.73%
bnb
BNB (BNB) $ 566.25 4.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.86 3.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500243 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.427255 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145111 2.19%

Hacker’lar Hindistan’a Ait Hesaplardan NFT Paylaşımı Yaptı

hackerlar hindistana ait hesaplardan nft paylasimi yapti1

Hindistan resmi Twitter hesapları hack’lendi, NFT paylaşımı yayımlandı. Birden fazla hesaptan yapılan korsan paylaşımlar devlet kurumlarının hesaplarının ele geçirildiğini gösteriyor.

Cumartesi günü başbakanın ofisi ele geçirildi. Hesap profil resmi bored ape maymunu ile değiştirildi ve eski tweet’ler silinip yeni tweet atıldı.

Son üç gün içinde Hindistan‘da devlete ve siyasilere ait hesaplardan NFT ile ilgili içerikler yayımlandı. Listede Hindistan’ın en büyük eyaleti olan Uttar Pradesh hükümeti ve başbakan Yogi Adityanath‘ın ofisi yer alıyor.

Hindistan’a Ait Hesaplardan NFT Paylaşımı Hakkında Dava

Konuyla ilgili Eyalet hükümetinin resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı. Buna göre, Eyalet başkenti Lucknow’daki Siber Suç ile ilgili bir dava açıldığı bildirildi.

Ayrıca paylaşımlara karşılık olarak bağlantılı web sitesinde “Azuki ve diğer NFT sahiplerine ekstra airdrop talepleri dağıtarak topluluğumuza geri vermeye karar verdik. Airdrop’unuzu BEANZ talep edin ve interaktif Azuki NFT‘yi kullanarak Azuki ekosistemine dahil olun.” paylaşımı yapıldı.

Korsan paylaşımlardan kuzeydeki Pencap eyaletinin ana muhalefet partisi olan Pencap Ulusal Kongresi, Üniversite Ödenekler Komisyonu ve Meteoroloji Departmanı gibi kurumlar etkilendi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala