bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,687.80 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.90 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 587.05 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 148.59 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528218 2.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462866 3.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150048 2.29%

Güney Kore Borsaları Litecoin Hakkında Yatırım Uyarıları Yayınladı

guney kore borsalari litecoin hakkinda yatirim uyarilari yayinladifs

MWEB Litecoin güncellemesinin sunulmasıyla birlikte kripto para birimi daha özel hale geliyor. Bununla birlikte zincir üzerindeki güvenliğine daha fazla odaklanıyor. Çoğu kripto para yatırımcısı güncellemeyi memnuniyetle karşılarken, Güney Kore gibi ülkelerdeki merkezi ve düzenlenmiş kripto para borsaları, olası yasal sorunlar nedeniyle listeden çıkarma sürecini başlatabilir.

Güney Kore Borsalarından Litecoin Uyarısı

Kripto para borsası Bithumb bugün yaptığı açıklamada, Litecoin’in gizlilik odaklı teknolojiyi etkinleştirmesi Mimblewimble’ın Litecoin Blockchain’ine “gizli bir işlem” yeteneği kazandırdığını ve kullanıcıların işlem bilgilerini gizlerken token göndermelerini sağladığını söyledi. Upbit de bugün benzer bir uyarı yayınladı. Diğer iki büyük Kore borsası Korbit ve Coinone henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

litecoin ltc visa

İki borsa, kripto borsalarının müşterinizi tanıyın (KYC) ve kara para aklamayı önleme (AML) prosedürlerini uygulamasını gerektiren bir politika olan Kore’nin Belirli Finansal İşlem Bilgilerinin Raporlanması ve Kullanımına İlişkin Yasasına işaret etti. 

Kore borsaları, bu tür uyarıları yaptıktan sonra tokenleri listeden çıkarma eğilimindeler.

Son olarak Litecoin’in güncel durumuna bir göz atalım. Litecoin (LTC) CoinGecko verilerine göre; 73,15 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala