bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,239.48 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,952.68 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 567.19 2.41%
solana
Solana (SOL) $ 158.15 3.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520444 1.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458445 2.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150836 0.48%

Goldman Sachs yetkilisi, işlem hacimlerinde önemli bir artış bekliyor

goldman

Dünyanın sayılı yatırım bankalarından olan Goldman Sachs’ın dijital varlıklar şefi Mathew McDermott, blockchain tabanlı varlıklara ilişkin konuştu.

Reuters’a yaptığı açıklamada McDermott, SEC’in spot Bitcoin ETF ürünlerine onay vermesini beklenmesi sebebiyle, kripto türev işlemlerine müşteri ilgisinin arttığını düşündüğünü söyledi.

McDermott, son bir yılda önemli bir büyüme gösteren dijital varlıklara yönelik “büyük bir iştah” olduğuna dikkat çekti.

Blockchain teknolojisinin faydalarını da ele alan McDermott, bu teknolojiyle birlikte operasyonel ve ödeme verimliliğinin sağlanabileceğini ve finansal piyasalardaki risklerin ortadan kalkabileceğini söyledi.

Goldman Sachs’ın müşterilerine yönelik geçtiğimiz eylül ayında yaptığı bir anket, katılım sağlayan müşterilerin yüzde 16’sının önümüzdeki üç ila beş yıl içinde finans piyasasının yüzde 10’undan fazlasının “tokenize edilmesini” beklediğini gösterdi

Goldman Sachs yetkilisi, ETF onayının fiyatlarda ani bir yükselişe sebep olacağını beklemediğini ancak yeni kurumsal yatırımcıları sektöre çekebileceğini kaydetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala