bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,633.71 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.52 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 562.50 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 132.66 7.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514461 3.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45286 4.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131105 0.21%

Goldman Sachs, Bitcoin Destekli Kredi Verecek

goldman sachs bitcoin destekli kredi verecek

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olan Goldman Sach tarafından yapılan açıklama ile birlikte Bitcoin (BTC) destekli kredi ürünleri için düğmeye basıldı.

Goldman Bitcoin Destekli Kredi Ürününü Duyurdu

Yatırım bankası Goldman Sachs, tüm dünya tarafından hızla benimsenen kripto varlıklar karşısında yeni bir ürünün duyurusunu yaptı. Goldman Sachs, Bitcoin (BTC) destekli nakit kredi ürününü hizmete sunmaya hazırlanıyor.

goldman sachs bitcoin destekli kredi verecek 2

Bankanın bir sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Bitcoin (BTC) yatırımı olan bir tüketici, sahip olduğu Bitcoin’leri (BTC) teminat olarak göstermesi durumunda bankadan nakit olarak kredi alabilecek. Goldman tarafından atılan bu adım Wall Street bankalarının kripto varlıklara olan direnişinin sona erdiğinin kanıtı olarak görülüyor. Hali hazırda Wall Street bankaları müşterilerine kripto ile ilgili ürünler sunmaya devam ediyor. Goldman Sachs haricinden Silvergate Capital Corp da dahil olmak üzere bazı kripto dostu banka kuruluşları müşterilerine Bitcoin destekli kredi ürünlerini sunmaya başlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala