bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,014.69 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,977.59 0.15%
bnb
BNB (BNB) $ 575.91 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 161.44 6.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515948 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453379 1.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153081 0.26%

Gemini, ABD Genelinde Kripto Ödül Kartını Piyasaya Sürdü

gemini abd genelinde kripto odul kartini piyasaya surdu 2

Kripto para borsası Gemini, kullanıcıların 50 ABD eyaletinin tamamında kripto ödülleri kazanmalarını sağlayan kredi kartını piyasaya sürdü. Kripto ticaret platformuna göre, kullanıcılar bu kart ile satın alımlarda kripto ödülleri kazanabilecekler.

Gemini, ABD’de Kripto Ödül Kredi Kartını Kullanıcılarına Sundu

Winklevoss ikizleri tarafından kurulan kripto para borsası Gemini, Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto kredi kartını piyasaya sürdü. Şirket resmi olarak Gemini Kredi Kartının Amerika Birleşik Devletleri’nde 50 eyalette kullanılabileceğini duyurdu.

gemini abd genelinde kripto odul kartini piyasaya surdu

Gemini Kredi Kartı” olarak adlandırılan ürün, WeBank tarafından çıkarıldı. Bunun yanında özel kart ağı olarak ABD merkezli finansal hizmetler sağlayıcısı Mastercard‘ı içerdiğini belirtelim. Ek olarak Gemini, kripto ödüllü kredi kartının, bekleme listesinin başlangıcından bu yana 500.000’den fazla kayıt aldığını da belirtti.

Gemini’nin Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) Pravjit Tiwana, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Geçen yıl, kripto endüstrisi, ABD’deki kripto sahiplerinin yüzde 44’ünün geçen yıl ilk kripto satın aldığını bildirmesiyle çıkış anını yaşadı. Gemini, daha fazla eğitime yardımcı olmaya ve erişim isteyen tüketiciler için giriş engellerini ortadan kaldıran yenilikler sunmaya kararlı. Mastercard ve WebBank ile ortaklaşa olarak, tüketicilerden günlük davranışlarını değiştirmelerini istemeden kriptoya yatırım yapmanın basitleştirilmiş bir yolunu sunmak için Gemini Kredi Kartını geliştirdik.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala