bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,344.78 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,032.77 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 578.55 0.60%
solana
Solana (SOL) $ 168.82 3.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520812 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489992 7.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152782 1.31%

Galaxy Digital, Operasyonlarını Denizaşırı Ülkelere Kaydırıyor

galaxy digital operasyonlarini denizasiri ulkelere kaydiriyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde son dönemde artan düzenleyici baskıları sonrasında Blockchain ve kripto para şirketleri operasyonlarını farklı ülkelere kaydırmanın planlarını yapmaya başladı. Bu doğrultuda Galaxy Digital cephesinden de benzer bir hamle geldi.

Galaxy Digital, Çalışanlarını Deniz Aşırı Ülkelere Taşıyacak

Galaxy Digital Holdings’in CEO’su Michael Novogratz, düzenleyicilerin belirsiz tavrının birçok kripto işini yurt dışına ittiğini belirtti ve bu sebeple çalışanlarını Amerika dışına çıkarma planları olduğunu ifade etti. Novogratz, diğer firmaların da bu yolun peşinden gideceği konusunda uyarıda bulundu. Galaxy Digital Holdings’in CEO’su Michael Novogratz konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bence kesinlikle kısa vadede, insanları ABD’den denizaşırı ülkelere taşımaya çalışacağız. Ve pek çok şirket bunu yapıyor.

Gemini gibi kripto para şirketleri de, son zamanlarda yurt dışına eğilim gösterdi. Geçen ay, kripto para borsası Gemini, Singapur ofisini kurup önümüzdeki yıl 100’den fazla çalışanı işe almayı planladığını duyurdu. Bu durum, Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Coinbase ve Binance gibi kripto sektörünün önde gelen isimlerine yönelik suçlamaları ve birçok kripto savunucusunun daha fazla düzenleyici belirginliği gerektiğini ifade ettiği bir dönemde yaşandı. Novogratz son olarak şu ifadeleri kullandı:

Orta ve uzun vadede, Amerikan sistemine entegre olmamız gerekiyor. Biz, küresel ekonominin büyük bir parçasıyız. Ve kripto para birimlerinin tam potansiyelini gerçekleştirebilmek için Amerika’nın da bu işin içinde olması gerekiyor. Bu nedenle, düzenleyicilere karşı bir başkaldırı içinde olmayacağım. Her gün, daha uyumlu bir durum elde etmek için politikacılar ve düzenleyicilerle temas kurmaya çalışıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala