bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,671.06 0.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.71 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 588.73 0.32%
solana
Solana (SOL) $ 151.81 3.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529742 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45904 0.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158787 0.99%

GalaChain, Binance Blockchain Week ile İstanbul’a geliyor

gala

Gala Games, blockchain ve kripto para meraklılarını bir araya getiren İstanbul’daki Binance Blockchain Week etkinliğine katılacak. Gala Games, etkinlik kapsamında katılımcılara GALA destekli L1 blockchain’i GalaChain ile etkileşim kurma fırsatı verecek. Katılımcılar, oyun ve eğlence koleksiyonları evrenine açılan Gala hesabını oluşturabilecek.

Hesap oluşturulduktan sonra katılımcılar, özel dijital koleksiyonlardan GALA, SILK, MATERIUM, BEAMS ve POPCORN gibi token’lara kadar bazı dijital hazineyi içeren gizemli kutuları kullanabilecek. Gala ekosistemine ait farklı sürprizler de kullanıcılara sunulacak.

Gizemli kutuların dijital koleksiyonların yaratıcılığı ve faydaları üzerine tasarlandığı belirtilirken, kutulardan koleksiyonların yanı sıra Gala Games ağındaki çeşitli hediyeler yer alacak.

Gala Blockchain Başkanı Jason Brink, “Gala’yı İstanbul’a getirmekten ve Binance Blockchain Week parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, blockchain oyunlarına ve dijital koleksiyonlara olan tutkumuzu toplumla paylaşmamız için harika bir fırsat. Gizemli Kutuların, katılımcıların Gala Games’e dahil olmaları ve GalaChain’in değerini anlamaları için eğlenceli ve ilgi çekici bir yol sağlayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala