bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,445.53 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.30 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 569.79 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 158.92 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515401 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458564 1.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15021 3.91%

G20 Ülkeleri, Kripto Üzerinde Politika Konsensüsü Oluşturmak İstiyor

g20 ulkeleri kripto uzerinde politika konsensusu olusturmak istiyorss

Kripto para sektöründe birçok düzenleyici grup, kripto para birimleri ile ilgili olarak çalışmalar yapmaya başladı. Son olarak Hindistan’ın federal ekonomik işler sekreteri Ajay Seth yaptığı açıklamada, G20 ülkelerinin daha iyi küresel düzenlemeyi bilgilendirmek için kripto varlıklar üzerinde bir politika konsensüsü oluşturmaya çalıştığını söyledi.

G20 Ülkeleri, Kripto Üzerinde Politika Konsensüsü Oluşturmayı Düşünüyor

G20 üye ülkeleri, küresel kripto varlıklar sektörü düzenlemesini bilgilendirecek bir kripto para birimi politikası konsensüsü oluşturma planını açıkladı.

Hindistan’ın federal ekonomik işler sekreteri Ajay Seth yaptığı açıklamada üye devletlerin ekonomi ve para sistemi üzerindeki etkisiyle kripto varlığın popülaritesinin artmasının ardından, bir politika konsensüsü fikrini ön plana aldıklarını söyledi.

g20 ulkeleri kripto uzerinde politika konsensusu olusturmak istiyorxdsfsdfv

Ajay Seth, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Düzenleme, alınan politika görüşünden hareket etmelidir. Aslında, masaya konulan önceliklerden biri, ülkelerin kripto varlıklarına yönelik politika yaklaşımı için bir fikir birliği oluşturmasına yardımcı olmaktır.

Ayrıca politika konsensüsü, sektörün küresel olarak büyük ölçüde düzensiz olduğu düşünüldüğünde, farklı yetki alanlarının düzenleyici bir çerçeve oluşturmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala