bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,107.44 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,951.62 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 569.03 2.22%
solana
Solana (SOL) $ 159.57 3.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518962 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455305 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15121 0.27%

FTX ve Bahamalar Tasfiye Memurları Arasında Gerginlik Yaşanıyor

ftx ve bahamalar tasfiye memurlari arasinda gerginlik yasaniyor

İflas eden kripto para borsası FTX’in iflas davası devam ediyor. FTX, Bahamalar hükümeti ve başarısız kripto imparatorluğunun Bahama operasyonlarını tasfiye etmek için tutulan avukatlar, hangi varlıkların hala Bahamalar’da olduğunu incelemek için FTX’in Bahama bilgisayarına erişim izni verme konusunda anlaşmazlıkları devam ediyor.

FTX ve Bahamalar Yetkilileri Arasında Kriz Derinleşiyor

ABD İflas Mahkemesi, Delaware Bölgesi’ndeki bugünkü duruşmada, iki taraf yine dosyalara sürekli erişim konusunda tartışma yaşadı. Yeni FTX CEO’su John Ray III ve şirketi iflas davalarında temsil etmesi için Sullivan ve Cromell firmasından avukatlar, Bahama hükümetini federal olarak suçlanan eski CEO Sam Bankman-Fried ile Bahama operasyonundan yasadışı yollardan varlık kaydırmak için birlikte çalışma yürütmekle suçlandı.

ftx ve bahamalar tasfiye memurlari arasinda gerginlik yasaniyor 2 1

Bahama hükümetinin hem basın açıklamalarında hem de mahkemede itiraz ettiği suçlamalar ile ilgili suçlamalar içeriyor. Sullivan ve Cromwell’in ortağı James Bromley’e göre FTX yöneticileri, Bahamalı hükümet yetkilileri ve avukatlar dün New York’ta bir araya geldiler ve “verimli bir görüş alışverişinde bulunduklarını” açıkladı.

Bununla birlikte şirket, Bahama hükümetine ve Sam Bankman-Fried’in Bahamalar’da ayrı bir iflas sürecinde olan büyük kurumsal ağının bilgisayar sistemlerine sürekli erişimi olan FTX Digital Markets’i tasfiye etmek için atanan avukatlara hala güvenmiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala