bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,324.50 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.66 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 571.87 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 161.57 0.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515491 0.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45681 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150228 3.18%

FTX Kurucusu, Alameda için 4 Milyar Dolarlık Fon Aktardı

ftx kurucusu alameda icin 4 milyar dolarlik fon aktardiadf

Kripto para borsası FTX’in çöküşüyle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Sam Bankman-Fried, Alameda’yı desteklemek için en az 4 milyar dolarlık FTX fonu aktardı. Bu FTX fonlarının bir kısmı müşteri mevduatı olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Sam Bankman-Fried, diğer FTX yöneticilerine Alameda’yı destekleme hareketinden bahsetmedi.

FTX Kurucusu, Alameda için 4 Milyar Dolarlık Fon

Sam Bankman-Fried, FTT ve Robinhood ticaret platformundaki hisseler de dahil olmak üzere varlıklar tarafından güvence altına alınan FTX fonlarında en az 4 milyar dolar transfer etti. Söz konusu FTX fonlarının bir kısmının müşteri mevduatı olduğunu söyledi. Bu varlıkların kesin değeri tespit edilemedi.

Vftx kurucusu alameda icin 4 milyar dolarlik fon aktardiDF

Bankman-Fried’in yatırımcıları, FTX’in 8 milyar dolara varan bir açıkla karşı karşıya olduğu ve ödeme gücünü korumak için 4 milyar dolara ihtiyacı olduğu ve FTX’in borç, öz sermaye veya ikisinin bir kombinasyonu şeklinde kurtarma finansmanı sağlamaya çalıştığı yönünde bilgilendirdiği bildirildi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala