bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,994.41 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.95 1.37%
bnb
BNB (BNB) $ 566.74 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 157.85 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517732 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456077 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150502 0.33%

FTX İflas Davasında Alacaklıları İçin Komite Oluşturuldu

ftx iflas davasinda alacaklilari icin komite olusturuldu

Kripto para borsası FTX’in iflas davası sürüyor. FTX iflas davasında alacaklıları temsil edecek komite de oluşturuldu.

FTX Davasında Alacaklılar İçin Komite Kuruldu

FTX ve bağlı şirketlerin ABD’deki iflas davasındaki teminatsız alacaklıları temsil edecek ve çoğu FTX müşterisinin mahkemede sesi olacak bir komite kuruldu.

ftx iflas davasinda alacaklilari icin komite olusturuldu 2

Kripto para borsası FTX’te ya da bağlı şirketlerde parası olan ancak FTX’in kendilerine borçlu oldukları için teminat verilmeyen herkesi temsil etmesi amaçlanan komitenin oluşturulması, iflas işlemlerinin ilerlemesine izin verecektir. ABD hükümetini iflas işlemlerinde temsil eden ve bu tür komitelerin resmileştirilmesine yardımcı olan Adalet Bakanlığı bünyesindeki bir ofis olan US Trustee’nin temsilcileri, bu hafta başlarında FTX’in müşteri tabanının son derece uluslararası doğası nedeniyle bu komiteyi oluşturmanın zor olduğunu söylediler.

ABD hükümeti avukatları, FTX’in borçlu olduğu büyük işletmeleri belirlemede daha fazla şeffaflık için baskı yaparken, yeni liderliği altında çöken borsa, müşteri listesinin değerli bir şirket varlığı olduğu gerekçesiyle bu bilgileri gizli tutmayı savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala