bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,410.53 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.15 2.13%
bnb
BNB (BNB) $ 570.89 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 161.87 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515596 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458216 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150576 2.33%

Fransız Banka, Bitcoin Alım – Satım Hizmeti Sunacak

fransiz banka bitcoin alim satim hizmeti sunacak

Fransa merkezli Delubac & Cie tarafından yapılan açıklamada, müşterilerine artık Bitcoin (BTC) alım / satım ve HODL hizmeti sunacağını belirtti. Delubac & Cie bankası, müşterilerine Bitcoin (BTC) hizmetleri sunmaya başlayan ilk banka oldu.

Fransa Merkezli Delubac & Cie Bankası Bitcoin Alım / Satım ve HODL Hizmetlerini Başlattı

1924 yılında Fransa’da kurulan Delubac & Cie, Dijital Varlık Servis Sağlayıcısı (DASP) lisansı alan ve dijital yatırımlara izin veren ilk banka oldu. Bitcoin (BTC) HODL hizmeti için Taurus Group ile ortaklık kuran Delubac & Cie, müşterilerine kripto para birimlerinin yıldızı olan Bitcoin (BTC) alım / satım ve tutma hizmeti sunacak.

fransiz banka bitcoin alim satim hizmeti sunacak 2

Taurus Group’un kurucusu olan Lamine Brahimi, bu hizmet için AB yönetmeliğinden gerekli izinlerin alındığını Bitcoin (BTC) alım / satım ve HODL işlemlerinin kısa süre içinde başlayacağını belirtti. Brahimi ayrıca yakın bir zamanda Delubac & Cie gibi pek çok bankanın dijital varlık yatırımı yapan kişilere de hitap eden hizmetler sunmaya başlayacağını ve kripto varlıkların artık teori olmadığını belirtti. Son olarak Fransa, Almanya ile birlikte Avrupa’nın en kripto dostu ülkesi konumunda. Fransa’nın yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Emmanuel Macron kısa bir süre önce ülkede kripto dostu uygulamaların artacağını ve blockchain yeniliklerini desteklediğini açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala