bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,702.07 3.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.18 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 551.88 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 143.59 8.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504101 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459513 3.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 3.55%

Fransız Siyasetçi Macron Blockchain Yeniliklerini Destekliyor

fransiz siyasetci macron blockchain yeniliklerini destekliyor

24 Nisan’da Cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gidecek olan Fransa’nın şimdiki Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, blok zinciri yenilikleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fransız Siyasetçi Macron Kriptoya Sıcak Bakıyor

Fransa’nın mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron 24 Nisan’da Le Pen ile sandıkta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde karşı karşıya gelecek. Çalışmalarına devam eden Macron, kriptoya sıcak baktığını açıkladı. Web3’ün ve Metaverse’ün ülkeler için faydalı olabileceğini belirten Macron, blok zinciri temelli teknolojilerin kamu açısından uygun hale getirilmesinin endüstrinin uzun vadeli hedefleri için faydalı olabileceğini belirtti. Fransa’nın blok zinciri temelli yeni teknolojiler çalışan yetenekli kişileri bulunduğunu belirten Macron, ülkenin bu teknolojilerin geliştirilmesi için önemli bir üs olduğunu da dile getirdi.

fransiz siyasetci macron blockchain yeniliklerini destekliyor 2

Kripto endüstrisinin kendi kendini düzenleyemediğini söyleyen Macron, devletlerin bu konuda adım atması gerektiğini belirtti. Dijital varlıklarla ilgili düzenlemelerin devletler tarafından yapılması gerektiğini savunan Macron, bu düzenlemelerin olmaması durumunda kripto yatırımcıların çok fazla maddi kayıp yaşayabileceğini de dile getirdi. Son olarak Macron kripto endüstrisi ile ilgili yapılacak düzenlemelerde devletlerin hızlı şekilde adım atması gerektiğini savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala