bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,939.94 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.57 3.00%
bnb
BNB (BNB) $ 580.02 0.00%
solana
Solana (SOL) $ 172.90 2.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523454 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48116 1.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154915 1.15%

First Republic Bank Hareketli Günler Geçiriyor

11 banka First Republic Bankin Imdadina Yetisti

Amerika Birleşik Devletleri’nin bankacılık alanındaki düzenleyici kurumları, First Republic Bank’ı yakından takip ediyor. Son olarak First Republic yaptığı açıklamada, ilk çeyrekte 100 milyar dolardan fazla mevduat kaybettiğini ve satışları tetiklediğini söyledi. Bir gün önce hisse yüzde 41 düşerek piyasa değerini ilk kez 1 milyar doların altına, 888 milyon dolara çıkardı.

First Republic Bank, ABD Borsasında Geçici Olarak Yüzde 20 Yükseldi

Borsa çöküşünde piyasa değeri piyasa değerinin yaklaşık yüzde 60’ı kadar silinen ABD’li orta ölçekli banka First Republic Bank, ABD borsasında geçici olarak yüzde 20 yükseldi.

abdde hukumet yetkilileri first republic bank icin gorusme yapiyore

50 Park Investments CEO’su Adam Sulhan, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

First Republic mevduat çıkışları yaşamaya devam ediyor. Müşteriler bankalardan para çekerse, hele bir anda olursa, bu gezegendeki en büyük düşüş olur. Hiçbir banka ayakta kalamaz.

Bunun yanında ABD hükümet yetkilileri, First Republic Bank‘ın kurtarılması için acil görüşmeleri koordine ediyorlar. Edinilen bilgilere göre FDIC, ABD Hazine Bakanlığı ve Fed, First Republic Bank’ın yeniden toparlanması için finansal şirketler arasındaki görüşmeleri organize etmeye başladı. Kamu kuruluşları düzenledikleri toplantılar ile bankalar ve yatırım ortaklığı şirketlerini müzakere masasına getiriyorlar. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala