bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,363.71 2.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,008.03 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 581.80 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 146.94 6.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522736 3.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442492 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148739 6.18%

Eski Deutsche Telekom Ekibi, Finoa’da Liquid Staking Bölümünü Başlattı

eski deutsche telekom ekibi finoada liquid staking bolumunu baslattifs

Deutsche Telekom’un eski Blockchain ekibinden Andreas Dittrich ve Daniel Schrader, hisse kanıtı (PoS) ağlarını desteklemek ve altyapı oluşturmak için kripto para saklama sağlayıcısı Finoa’da bir birim oluşturulmasına yardımcı oldu.

Eski Deutsche Telekom Ekibi, Finoa’da Liquid Staking Bölümüne Yardımcı Oldu

Deutsche Telekom’un eski Blockchain ekibinde yer alan Andreas Dittrich ve Daniel Schrader, yaptıklarını bir açıklamada Finoa’nın PoS uzmanı StakeWise ile çalışacağını duyurdu. Yeni Finoa Consensus Services yan kuruluşu Liquid staking sunacak.

eski deutsche telekom ekibi finoada liquid staking bolumunu baslattigs

İkinci en büyük genel blok zinciri olan Ethereum, iş kanıtı (PoW) madenciliğinden PoS’a geçiş yaparken, işlem doğrulayıcı düğümleri çalıştıran katılımcılar, zamanla staking getirisi elde edilebilecek.

Yeni bölümün genel müdürü Dittrich, Ethereum ağında doğrulayıcıları çalıştıracak ve hem Gnosis hem de Ethereum için bir StakeWise operatörü olacak.

Dittrich konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bize göre, bir veya iki yıl içinde her bir PoS ağında Liquid staking olacak. Şu anda bu yeni bir şey olabilir. Ancak gelecekte bol ve çok normal olacak. Arkanızda bu müthiş güç varken ve arada bir onu yönetebiliyorken Deutsche Telekom için çalışmak harikaydı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala