bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,688.06 3.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.34 2.01%
bnb
BNB (BNB) $ 590.12 1.80%
solana
Solana (SOL) $ 146.70 3.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535246 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469178 0.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162523 16.41%

Eski Binance yetkilisinden ‘kripto sektörü daralacak’ uyarısı

binance kripto

Eski Binance yöneticisi Vladimir Smerkis borsanın Rusya’dan ayrılmasına rağmen ABD’li düzenleyicilerin baskı yapmasının beklendiğini söyledi. Smerkis’e göre Ruslar üzerindeki kripto baskısı artacak ve bu sektörün daralmasına yol açacak.

Binance’in Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki (CIS) eski genel müdürü Vladimir Smerkis, ABD’nin Rus kripto para birimi kullanıcılarına yaptırım baskısı uygulamaya devam edeceği konusunda uyarıda bulundu.

Smerkis ayrıca, ABD’li düzenleyicilerin OKX, ByBit ve KuCoin gibi diğer büyük kripto borsalarının Rusya pazarından çıkması için baskıyı artıracağını öngördü.

Eski yetkilinin öngörüsü gerçekleşirse küresel kripto sektörü bir daralma riskiyle karşı karşıya kalabilir.

Bir kripto toplantısındaki konuşmasında blokzincir sisteminin doğal şeffaflığını vurgulayan Smerkis, yaptırımlara tabi borsalarla olan tüm etkileşimlerin kayıt altına alındığını, bunun da ileride kullanıcılar için potansiyel sorunlar teşkil ettiğini belirtti.

Kripto kullanıcıları ne yapmalı?

Eylül’de Binance, Rusya’daki işletmesini Batı kısıtlamalarına uygun olarak satma kararını duyurmuştu.

Hamle, ABD Adalet Bakanlığı’nın Rus müşterilerin borsaya erişip erişemeyeceğine ilişkin bir soruşturma yürüttüğü ve potansiyel olarak ABD yaptırımlarını ihlal ettiği yönündeki raporlar ifşa ediliği sırada geldi.

Smerkis, Rus kripto para birimi kullanıcılarına varlıklarını korumak için dijital para birimlerini borsalar yerine kripto cüzdanlarında saklamalarını ya da herhangi bir ülkenin yargı yetkisine tabi olmayan merkeziyetsiz kripto borsalarının kullanılmasını tavsiye etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala